• Cinsellik
  • Acaba bilen var mıdır 🤦🏼‍♀️

Jlo
Üye olmadan okuyup okuyup geçiyordum ama dayanamadım artık. Ne kadar iğrençsiniz yaa gerçekten diyecek söz bulamıyorum eleştirdiğiniz kadına kocanızı teklif ediyosunuz hemde evli bi kadına hiç mi utanmıyosunuz herkes karı koca birbirinin neyini istiyosa onu yer sizene bide kadın olacaksınız. Kocasına oral yaptı diye kafir mi oluyo Allahın adını ağzına alma cenabet diyosunuz.. İğrençsin dediğiniz kadın varya o değilde burdan siz iğrenç duruyorsunuz. Bundan sonra linçleyeni linçleyin ki herkes haddini bilsin

AntisosyalMam Yeminle ben sen zanettim Allahtan yorum yaptın bacın yoksa sperm yutan biri olarak aklımda kalıcaktın Aa pardon eccük tadına bakan biri olaraktan kalıcaktın😂😂

Bade1 valla bisey diyim mi tadı iğrenccc sakın deneme pişman olursun öylede acı bir tat bırakıyordu insanın ağzında

Jlo cinsel hayatların ince detaylarina kadar yazılmasını uygun bulmuyorum çünkü örnek alan bekar ve reşit olmayan kızlar olabilir diye. Ama burada gerçekten siz o kadar haksızsınız ki. Eşler arasında anal hariç her türlü ilişki serbest. Zaten evlilik bu tür zevkleri de tatmin etmek için var. Sizin midesizlikle suçladığınız kadın kendi kocasıyla ikisinin de gayet memnun olduğu şekilde bir ilişki yaşıyor. Asıl kendi kocanızı evli bir kadına sunarak midesizliğin alasını siz yapmış oldunuz. Bu kadar genişlik fazla. Öyle bir genişlemişsiniz ki ağzınızı toparlayamıyorsunuz. Çok iğrenç konuşuyorsunuz. Lütfen doğru düzgün konuşun. İnsanlara resmen havlarcasına hakaret etmek içinizdeki sebebi bilinmez öfkeyi dindirmez.! Lütfen her şeyden önce biraz saygılı olun

Hahahahah yorumlar bomba 🤣🤣

Bade1 eşim bana söylemeden kendim yapiyorum hatta çok hoşuma gidiyor oral yapınca o da o esnada beni okşuyo ama asla yutmuyorum zaten eşim zevke gelince kasıyo kendini bende bosalacağıni biliyorum ve ellerimle devam ediyorum😉