Kızlar bu gün bı arkadaşla konuşuyorduk bizde her defasında 2 3 olur dedi o kadar tuhaf oldum ki benm eşimle evlenelim iki sene oldh bir defa boşalır banyo yapacak halim kalmadı der uyur direk kötü oldum bizde neden olmuyo diye ve bizde iki dk falan anca hemen boşalır ben ne olduğunu bile anlamıyorum bazen sizde nasıl oluyo canım baya sıkkın 😏☹️

fikriye herkesin durumu farklıdır yani her insan bir değil canım, genç insanlar için hafta da 2 3 uygun bence ama üst üste 3 defa yapmak biraz abartı gibi geldi bana yaa 🤣🤣

fikriye Tabiki efor sarf ediyor ve yoruluyor tekrar zevk alıp o noktaya gelmek de zor ve çalışıyorlar haliyle yorgun oluyorlar eşine se hak ver biraz , ama bu erken boşalmak bir sorun haline gelirse sende uzaklaşmaya sebep olabilir zevk almadığın için eşinle konuşmayı dene

fikriye yani 3, 4 hafta yapılmasa bi gecede 2 kere hadi diyelim 3 kere yapılır. Ama sık sık yaşanan cinsellikte her defasında 2, 3 defa yapılmaz be tavşanmı bu adam

fikriye arkadaşın hayal dünyasında yaşıyor. Haftada 4-5 bile çok iyi gecede 3 nedir makina mı bu adam? Anca uzun süre görüşmezsin bir geceliğine olur öyle ama her defasında imkansız. Süre olarak ne kadar sık yaparsan o uzuyor tabi eşinin de uğraşması gerekiyor.

Elif42 Valla Biz 2 gunde Bir Ilişkiye giriyoruz Ve her defasında En az yarım saat on sevişmeyi uzun tutuyoruz ve 2 defa Eşim bitiyo.:))) bu yakınlarda İşi Şehir dişinda Pazartesi gidiyo Cuma geliyo akşam Patlıyo Merkez 🤣 sabah Uykumdan Bile Uyandırıp Yine istiyor

Erken boşalma sorunu varsa olmuyor seç de benim eşimde de var beş yılımız bitti evlilikte hala boşaltamadi beni zevk alamıyorum bu yuzden

fikriye Arkadaşın işkembeden sallamış😏Şelalemi kız bu adam asla inanmam.Benim esimde tek postada bitiyor.Ama biz en fazla gün aşırı zaman koyarız araya sık sık yaparız.Adamlar isten geliyor yorgun oluyorlar seks esnasında bizden daha çok enerji sarf ediyorlar.Onun herif çalışmıyor heralde.

fikriye yeni evliyken bizde öyleydik ama zaman ve yaş geçtikçe bire düştü bizimde. Çok nadir iki. Yeni evliyken o doyumsuzluk vardı kesin iki olurdu üçte bazendi

• mca bunu beğendi.

fikriye Yeni evli mi ya da uzun süre ilişkiye mi girmiyorlar ya da tam anlamıyla orgazm yaşanmıyor yoksa düzenli hafta da bir kaç kere birlikte olan insanların tek sefer de 2-3 yapması imkansıza yakındır bütün güne yayarsan okey de hatta daha da fazlası olur bilirim 😄gerisi zor biraz zaman gerekir vücuda su yüklemek gerekir 😅

Evliliğin ilk yılı bizim de her gün hem de her gün 2 3 oluyordu. Çocuktan sonra hafta 2 kere 1 kez anca oluyor.
      Eşiniz erken bosaliyirsa stag9000 kullanın

Bizim haftada 2 3 birlikteligimiz olur her seferindede 2 3 olur 1le hic bırakmayiz çokmu anormal bu durum 🤪 yorumlari okuyunca ben şok

Gençlik, iyi beslenme,stressiz yaşam,duygusal sağlık ve maddiyat sıkıntısı olmayan her erkek haftanın 7 günü onlinedır 7/24 öter kuşu ama her gece ancak bir kerr olur boşalması arkadaşın biraz fazla sallamış yada o adam haftalık ihtiyacını tamamının bir veya iki gecede birden kullanmış olabilir 🤣

Valla sadece eşim değil 2.ye ben de hemen istekli olmuyorum. Aradan 3 4 saat gecerse anca. O da imkansız zaten gece geç saate birlikte oluyoruz sonrası uyku faslı oluyor. Gün içinde bi kere 5 6 kere yapmisligimiz var ama araliklarla üst üste değil.

fikriye
        İlk etaplar eşim de benim doyumumu beklemedi eşimle konuştum kendisi bosaldiktan sonra beni de rahatlatmak için uğraşıyor ve bu bazen geç oluyor bazen erken olana kadar da 2_3, kez bosaliyor
        Sende eşinle konuşmayı denemelisin senin zevk aldığını görünce daha da isteklenecektir

fikriye ilk evlendigimiz Zaman bizde günde 3 öğün yapıyorduk 😂😂 hatta öğlen yapmadiysak pes peşe yapıyordu eşim şuanda öyle değil ama çocuklar bizi çok yoruyor bir tane fazlasıyla yeterli oluyor ✨♥️🥵🥵🥵 birde on sevişme kısaydı o zaman şuanda ona daha çok önem veriyoruz 🥰