rumi21 Sürekli ağlıyorummm. Haberleri gördükçe. Bebeklerin kafalarını kesecek kadar ne yaşıyor olabilirler bilmiyorumm ama bu insanlık değil ya. İnsanlardan ben korkmaya başladım insan demeye utaniyorumm cunkuu insan da vicdan merhamet yürek adamlık olur. Bunlar el kadar bebekleri nasıl kalpsizce katledebiliyorlar yaa. Onların suçu ne yaa. Bebek terörist diyor bide haaa. Toprağın ağzına sıçayım yaa. Bu dünya bizim değil hala anlayamadılar yaaa. Biz burada emanetizz. Herkes ölecek o öldurdukleri bebekler gece kafalarına yastığı koyarken aklına geliyormudur ki diye düşünüyorum hiç sanmıyorum değilse bu kadar canice katletmek olmaz ya . Bebeklere çocuklara dokunmayin bari yaa. Yavrum daha küçükler. Herseyii bütün cileyii çocuklar cekiyorrr. Vallahi bu dünyaya ccocuk gelsin istemiyorum resmen bu yüzden. Hattaa kopsun kıyamet diyorummm. Daha daa çocuk zarar gormesin. Ben çocuğuma kizamiyorum tramva olacak diye. O bebekler neler yaşıyor ya. Vallahi kopsun kıyamet. Ben bu dünyadan etimle kemigimle nefret ettim