Sevde_20 burcum koç ☺️
Aslında ikinci cocuk kaza kurşunu 🥲 istemeyerek oldu yani, ama iyi ki olmuş diyorum şuan. Oğlum 5 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrenmiştim. Oğlum kolikti, cok zor bebekti. İkinci cocukta böyle olursa diye cok korkmuştum tabi. Ama tam tersi kızım çok sakin, sürekli uyuyan bir bebekti, emzirmek icin bile zor uyandırıyordum. Oğlum ilk başta alışamadı kardeşine, kardeşi ağlayınca oğlumda ağlıyordu felan. Çok zor günler atlattık. Günlerce uykusuz kaldik eşimle. Yemegi bile cocuk emzirerek yiyordum. Oğlumu memeden kesmek, kızımla meme reddi yaşamam, ardından ek gıda yememesi, mamaya baslamamız felan. Kilosunun zayıf olması, herkesin bir şey söylemesi vs. Çok yıprandık, cok zorlandik tabi ki kolay degil evde iki bebek. İkiz olsa daha az zorlanirdim heralde. 🥲 birinin dişi çıktı derken diğerinin başlamasi, birini tuvalete alıştırdıktan sonra hemen ardindan diğer cocuğa da tuvalet eğitimi vermek felan ,zor gercekten. Ama ben her şeye olumlu bakan kişiyim. Eşimde öyle. Şükür ki sağlıklıyız, olumsuz şeylere değil de olumlu şeylere odaklanırsak daha cok mutlu oluruz. ☺️