Sevde_20 Sedaa ha gi vakitlerde spor yapıyorsun benimde iki çocuğum var ve vaktini tam ayarlayamıyorum
Sedaa Sevde_20 genelde sabah kahvaltidan sonra yapiyorum. Ayna karşısında müzikte açıp, cocuklarda yanimda benimle birlikte spor yapmaya çalışıyorlar felan. Eğlenceli oluyor. Bazen de mutfakta yemek yaparken de ara sıra squat hareketi yapiyorum 😂
Sedaa Sevde_20 48 mi 😅 boyun kaç canım, cok zayıf olmaz mı 48. Ben şuan 61 kiloyum, hedefim 55-56 olmak. Boyum da 1.59 🥲
Gamzekck Benbilirim kız Trendyola yaz qp secret kadın siyah kırmızı mini elbise 2li eldivenli fantazi vucut çorabı , ben aldım saçma geliyor ilk baktiginda ama giydiginde o kadar seksi oluyorsunki fiyatı da çok uygun
Gamzekck Benbilirim tanesi üçyuz elliye falan var o civarlardaydi sonra bu yazdığım karşıma çıktı dedim alayım nolucak üç yüz vereceğime iki tanesine 290 veririm kxkdkdkdkd çokta güzel geldi
nerice Bende çok salmadım daha doğumdan kırk gün geçti sonrası bilmem öncesi bakımlıydım ama eşim kaş kirpik yaptırıp napcan deyip duruyor bilemedim napayım kendime bakım en önemli şey benim için 😅