lboncukannesi Doktorum rahim ağzında yara olduğunu söyledi, simir testi istedi. Başına gelen var mı? Riskli bir durum mu? Korkudan helak oldum resmen.
Mom88 lboncukannesi korkulacak bi durum değil çoğu bayanda oluyor doktorlsr tedbir amaçlı simir testi isterler ne olur ne olmaz diye bende iki defa verdim 2 yılda bir verin dediler
mavisss0 lboncukannesi doğum yapmış mıydınız? Benim doğumdan sonra çıktı 5 ay sonra özel hastanede dondurma işlemi uygulattım çok bir sancısı acısı olmuyor içiniz rahat olsun ben de çok Korkmuştum Allah korusun kötü hastalıktır diye
kukuliiiii lboncukannesi korkulacak bişey yok çoğu kişide hpv yüzünden oluyor akıntı kanama vs yapıyosa eğer doktorun yakar onu basit bi işlem canım zaten düzenli cinsel hayatı olan birinin 2 yılda bir smear testi vermesi gerekli. Çok kötü bişey olsa doktorun anlardı az çok
lboncukannesi Mom88 Çok korkuyorum, panik atak tedavisi görüyorum zaten ve şu an atak geçiriyorum. Ya kötü bir şey çıkarsa diye aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Çevrenizde başına gelen var mı acaba?
Mom88 lboncukannesi evet kendim sık sık geçiriyorum rahim ağzı yarası ne yazıkki😅 Korkmayın inşallah sonuç temiz çıkar
lboncukannesi mavisss0 Evet 3 sene önce normal doğum yaptım, aşırı derecede korktum. Birde panik atak hastasıyım, ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
mavisss0 lboncukannesi soğuk havayla yakılıyor oralar ben 5 bin ödedim özelde sonra da antibiyotik kullanıyorsunuz korkmayın sorun yok
lboncukannesi kukuliiiii Ahh canım o kadar korkuyorum ki, salı günü başka doktora gidicem. Aşırı bir şekilde panik atağım tuttu ve inanılmaz korktum. Uykularım haram oldu resmen, ne yapacağımı şaşırdım. Umarım kötü bir şey değildir.
kukuliiiii lboncukannesi yok yok değildir yani çook düşük bi ihtimal o illa belirti vverirdi bende ilk duydugumda kanser oldum sanıp ağlamıştım çok senin gibi şimdi gülüyorum 🤣 6 senedir var bende hemde en yüksek riskli tipi var hpvnin bişey olacak olsa bende olurdu ileri zamanda nolur bülemem ama ondada rahimi alıyolar yaşlanınca kurtuluyosun yani