kucukanne35 İyi akşamlar kızlar 1 buçuk 2 hafta önce mantar olmuştum 1 haftalık fitil , krem ve ilaç tedavisi oldum ağrım kaşıntım akintim hepsi bitti ama 2 3 gündür ilişkiye giremiyorum çok canım yanıyor çok acıyor neden acaba ne yapmam lazım
Ferhundeeeyengeniz kucukanne35 bendede oldu ama benim biraz uzun sürdü ben yinede girmedim iyileştikten sonra 10 gün sonraydı sanırım
Mutluanne_ kucukanne35 bende evlendiğim hafta olmuştum baya uzun sürmüştü ve bizde 1 ay ilişki olmamıştı. Canım çok yanıyordu ve ilişki sırasında kan geliyordu. Doktora gittiğimde mantar tekrarladığı için demişti. Fitil hap nioli yağı derken 1 ayda öyle geçti. Ondan sonra şükür bi daha olmadım. Daha önce de Fitil hap kullanmıştım ama anca işe yaradı galiba. Nioli yağını tavsiye ederim ama gerçekten işe yarıyor. Geçmiş olsun
Elisam2022 Tam geçmemiş olabilir mantar icerde devam ediyor olabilir. Kuruluk olabilir. İdrar yollarında enfeksiyon olabilir. Senden esine bulastiysa eşinden tekrar sana geçmiş olabilir eşli tedavi gerekebilir.