Bosaniyorum bacım yorumlara bakmadan net diyorum bak kocan aldatsa derim ki Bi şans vermek isterden ver ama senin eş baya vahim dürüm alıp siz ananda yiyin bu bana ne demek ya ne terbiyesiz şey gerekirse sizede alır siz ister yiyin ister yemeyin yada sizi indirince git zıkkımlan niyetin pis zaten pis olmasına bari sana göstermesin valla eşim böyle olsa direk resti çekerim yok kavgaları varmışdogumda anasının kavgasıyla ugralıyormuş ben eşimin ailesi tartıştıgında git ilgilen dedigim zaman bile bizim derdimiz bize yeter karım kimsenin salak salak kavgalarıyla ugraşamam diyip konuyu kapatıyor ki kaldı dogum gibi bi olayda ne münasebet . Eşin cidden tutarsız bi iyi gibi bi kötü gibi iki yıldırda birliktelik yok diyorsun bence ya doktora gitsin her anlamda bi terapi görsün yada annesiyşe yaşasın madem anası kaçıp kaçıp geliyor alsın oglunu baksın sende git keyfine bak ne için duracaksın adam zaten sana döktürmüyormuş paraları altınları yani bi muhtaçlıgın yok özgürlük desen onuda almış yani sana basit bi şey sorayım Kendine şunu soracaksın ben neye kim için ne için katlanıyorum ? Bunun caveplarını sırala Agır basan neyse kararını ver