Kızlar öncelikle yargılamadan okuyun lütfen
Eşimle severek, tanıyarak evlendik fakat ilk aylardan itibaren ailesinin huzursuzlukları, annesinin babasını atıp atıp bizim evimize, diğer oğlu evine kaçmasıyla sürekli bir hengame içine girdik. Tabi bunlar benim hamileliği m’de, doğumunda, lohusalığımda bile devam etti doğumunda bile kayınvalide evden kaçtı hastanede bile eşim benle değil annesinin kavgasıyla uğraşıyordu tabi eşim genel olarak haklıya haklı haksıza haksız diyen bir insandı annesine cevap veriyordu ama zamanla anlamsız şekilde eşim bana inanılmaz kin doldu birşey de söylemiyor ama aldığım nefesten attığım adıma kadar beni eleştirir hale geldi. Dışarı çıkmam yasak, balkona çamaçır sermem yasak, evi havalandırmak istesem nedensizce hayır der, arkadaşlarla kahveye çıkalım desem hayır der, yemekten sonra çay yapayım desem güzel çay yapamıyorsun der der de der yani
Bunlara ek olarak en son 28 ay önce birlikte olduk ve hamile kaldım daha da eli elime deymedi
Annesi yine evi terk etti bana geldi ben senle yaşayamam daha yeni evliyiz kocanın bir problemi olsa anlarım dedim kendisi kayınvalidesine bakmamsk için benim evime gelip kendine baktırmak istedi bende kabul etmedim tabi eşim yine bana kinlendi annesinin yanında senin hatrın için geçmişime saygısızlık etmem dedi yani annesini bana rağmen kabul etti ama kadın o dönem diğer oğlunun çocuğuna bakmak üzere bizden gitti
Geldiğimiz noktada ise şehir dışına taziyeye gittik emziren anne olmama rağmen aç gittik aç geldik kahvaltı bile almadı bana
Çarşıdan dönerken bizi anneme bırakacaktı kendine paket dürüm yaptırdı kızımı ve beni ayırdı size değil kendime aldım siz annende yiyin dedi
Aylardır asla yanımızda uyumuyor sürekli salonda yatıyor
Her hafta sonu illaki babasına giçip temizlik yemek yapmak zorundayım yalnız kaldığı için ve orda asla rahatımız yok kızımla kızımın hiç bir ihtiyacı yok orada
Faturalar az gelsin diye bizi annemlere atar habire dolar yapar altın alır sonra da beni suçlar sürekli ordasın diye
Çocuğu hastNeye götürmek isterim benzin hesabı yapar (özel sağlık sigortası yaptırıyor ama yıllık)
O kadar tutarsız biri ki daha anlatırım da uzun olur okumazsınız şimdi bir kız kardeş olarak lütfen yorum yapın en son babasıyla konuşurken benden için iki yıllık elin kızına güvenme dedi bende elin kızımıyım diyerek bıçak kemiğe dayandı ve baba evine geldim geleli 3 gün oldu sadece evde bulamadışo için aradı birde koz larımızı paylaşmak için konuştuk ben ona hatalarını saydım onun bana diyebildiği tek şey ben anneme herşeyi anlat oy or muşum annemle evin içinin dedikodusunu yapıyomuşum halbuki dertleşiyorum ama bunlara kim tutmuş ve hep bana böyle davranmış sizce ne yapayım#