[silindi] Valla kizlar siz ne diye yalan soyleme gereksinimi hissediyorsunuz anlamiyorum? Benimki de hic orali degil hep ben gider onu bastan cikartirim ayiptir soylemesi :)
2bernamitas7 [silindi] bu yorumunuzdan bana sanki eşiniz isteksiz biri gibi geldi sonradan mı oldu😀 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYL65nD6ye-IGv0j_Trr3yZaIuCevAgrhuSw&usqp=CAU
Askokuskom 2bernamitas7 istemediğim zaman çok çok azdır yani aşırı yorgun olmam lazım. Hiçte yalan söylemedim bu konuda askım halim yok yarın yapsak olurmu derim kendimi iyi hissetmiyorum derim ı da tamam askım sıkıntı yok iyisin dimi der
mrsturk 2bernamitas7 kocam sadece adet günlerindee red oluyor oda hayal kırıklığı yasıyorr ne zaman oldu 1 ay yaaaa😂😂
2bernamitas7 mrsturk Vayy be bir ayın ne çabuk geçtiğinden farkında olmuyor mutluluğunuza imrendim darısı başımıza 🤣
HurremSultan 2bernamitas7 ben direk istemiyorum diyorum o dinlemiyor yoldan çıkarıyor beni😂😂 gücüm de yetmiyor bende zevk almaya bakıyorum ahahhahah tabi benim yok demem genelde sinirlenmmissem olur onun dışında yok demem😂😂
2bernamitas7 sirinhatun-18 isteksiz olmak evlilikte sorun yaratıyormuş ileri boyutta isteksiz olmamaya çalış benden sana bacım küçücük tavsiye😀
2bernamitas7 SelamCanimBenAmcanim eşiniz lafa değil icraata bakıyor işini biliyormuş şanslısın bacım darısı başımıza😀
2bernamitas7 dertlimommy anlayışlı olması güzel ama bu yorgunluk bahanesi fazla tekrarlanırsa yine anlayış gösterir mi acaba sence😊
dertlimommy 2bernamitas7 gösterir ya o konuda anlayışlıdır çünkü benimki bahane olmaz gerçekten yorgunumdur onun dışında pek reddetmem. Kocama çok konuda kızarım ama şöyle ki yorgunluk ev işi çocuk gibi konularda çok anlayışlıdır.
Benbilirim 2bernamitas7 çok yalan söyledim öölüyorum dedim çok hastayım dedim yine kandırdı yine kandırdı beni uyuyo taklidi yağyım uyandırdı
Meraktan 2bernamitas7 çok nadirdir küssem bile ciddi kalamıyorum yalan söylemem aksine ağrılarım geçer😄
uzunkiprikk 2bernamitas7 ben istediğim zaman o nasıl tepki verirse o istediğinde de ben aynısını yapıyorum anlasın diye 😊 mesela geçenlerde ben istedim üşüyorum dedi bi kaç güne kendisi yanaşır o zamanda ben üşüycem gibi 😁
A1L2 2bernamitas7 😂😂😂 benim koca yurt dışında çalışıyor senede bir gelir üç aylığına Bu yüzden istemediğim zaman olmadı hatta adet olucağımı hissettiğim an ben çağırmışımdır kendisini 😀 Aslında mutluyum eşim geliyor salı günü Ama bie yanım çok üzgün mutlu olmaya bile utanıyorum (Kahrolsun israil)