Gazze
Çok üzülüyorum hergün ağlamaktan bir hal oldum yazık günah onca cana onca insana tepki göstermekten başka birşey gelmiyor elimden birinin gerçekten dur demesi gerekiyor artık nereye gidiyor bu insanlık insanlık kaldı mı gerçi oda belli değil müslümanlık degil bu düm düz görmemezlikten gelmek
Harakete geçmek için illa mescidi aksayı mı vurmaları gerekiyor nedir yani anlamıyorum
sirinhatun-18 kim dur diyecek merakla bekliyorum arap ülkeleri birleşse tükürüğünde boğar onları hala neyi bekliyorlar anlamadım
sirinhatun-18 Turkiye ye ve diğer müslüman ülkerine yazıklar olsun sözde müslümanların gazzeye sahip çıkmaları lazım hepsi birleşse israili yerlee bir ederler ama israilin arkasında amerika olduğu için korkuyorlar ki amerika destek verdiğini gösteriyor zaten Ama korkmamalari lazım savaşsa savaş ölümse ölüm o kadar çocuk kadın ölüyorsa bizde ölelim keşke öyle ölüm bize de nasip olsa Hepsi şehit oluyo Rabbim dini vatani uğruna şehit olmayı keşke bize de nasip etse
Kimsenin dur diyeceğini sanmıyorum. Yahudi Kuran’ daki yahudi ama müslüman Kuran’daki müslüman değil çünkü..
- Düzenlendi
sirinhatun-18 yazdım yazdım sildim bazı cümlelerim linçlencek şekildeydi, bizim elimizden sadece dua etmek gelir , bizim askerimize de günah herşeye Mehmetçik koşuyor ne analar ne babalar evlatlarını şehit verdi , ne kadınlar eşlerini şehit verdi , ne çocuklar babalarını şehit verdi , hangi ülke bize destek verdi? Terör konusunda ? Hepsi terörü destekledi bizim askerimiz dağda ölürken hepsi terörün yanındayız diye yırtındılar.. şimdi tutupda bu ülke de doğup büyüyen yaşayan insanlar kalkıp da Türkiye destek versin demesin tepem attı şuan…
Ha eğer diğer güçlü ülkeler de destek vericekse hep beraber vermeli desteği tek ülkeyle olacak bi şey değil
Bak İsrail’in arkasında ABD var Filistin’in arkasında bizde varız ama silahlanma , asker gönderme olarak nasıl yeticez 2 ülkeye??
Ve bir şey daha eklicem sosyal medyadan salak salak yok sanatçılar nerde diye yırtınıyorlar sanatçılar ne yapıcak onu anlamadım? Tepki gösteren sanatçılar oldu ama sanatçılar ne yapıcak savaş konusunda onu anlamadım sadece ortalık karıştırmaktan başka bişey değil..
Ask_hosmus o kadar haklısın ki o kadar üzülüyorum ordaki insanlara ewlatlarimiz War sonuçta ailekerimiz War dua etmekten başka ne çaremiz War rabbim yardımcilari olsun inşallah🤲 ama sadece Türkiye yok ya Suriye de savaş çıktı onlarca şehit verdik onlarca can gitti onlarca insan öldü ama bitek biz yokuz o kadar kötü zamanlardan geçtik kim elini uzattı depremlerde yardım ettiler Allah razı olsun bizde yeterince yardımcı oluyoruz ama askerimize canimizla sikahimizla olmamalı bu çünkü bu ülkenin daha fazla verecek canı kalmadı bir şehit yakını olarak bunları dile getirdim affola😔
Ask_hosmus o kadar haklısın ki diyecek söz yok ABD İsrail’in arkasında fakat filistinin arkasında hiç bir ülke yok bir ülkenin çıkıp dur demesi gerekiyor artık onca masum canlar gidiyor çocukların kanı aktığı yerde ne huzur vardır nede barış güzelim yavrucakları şehit ettiler kadın çocuk yaşlı genç demeden
superisi_ gerçekten çok doğru sözde müslüman olmak yetmiyorr
Etipetito zaten İsrail’in arkasında ABD oldugu icin İsrail bu kadar rahat ve geniş bizim ülkelerde korkuyor ABD oldugu icin oysaki bir el ele verseler 1 gün içinde o Filistin tertemiz olur ama işte yanaşmıyorlar
bitterdelisi24 bende anlamıyorum gerçekten neyi bekliyorlar bu kadar amaç mescidi aksamı ne ? İlla onu vurunca mı haraket geçecekler İran bayrak açmış İsrail’e karşı savaşmak icin zamanı gelince savaşıcaz demiş neyin zamanı bu zaman diye birşey mi kaldı onca masum canlar tek tek gidiyor genç yaşlı çocuk kadın demeden neyin zamanı yani neyi bekliyorlar anlamıyorum
Ask_hosmus sanatçının elinden ne gelir ki onlar anca bizim gibi tepki gösterebilir önemli olan ülkelerin anlaşması ve İsrail’i yok etmesi bordo bereli askerler Erdoğan dan talimat bekliyor emir ver akşam namazını mescidi aksa da kılalım yani akşama kadar temizleyelim diyor orayı ama Erdoğan talimat vermediği için gidemiyorlar
sirinhatun-18 oda ülkesini düşünmek zorunda suan konu israil değil israil maşa asıl serefsiz abd. onun elindede nükleer silah var. yerle bir eder heryeri kullanırsa . yoksa israil’i müslümanlr tükürüğünde boğar
sirinhatun-18 israil ürünleri almayın aldırmayın elimizden bu gelir suan
bitterdelisi24 ya onun dışında başka birşey gelmiyor zaten ama kaldırılması gerek bence bunlar ortaya cıkmışken satışı yasak olmalı
bitterdelisi24 ne olucak bi Filistin’in son durumu cok merak ediyorum biri dur demezse herşey daha da beter olucak çocuklar hayvanlar şok içinde
Ask_hosmus hacılar hocalar yırtınıp duruyor kalkışan sıfır israil denen it kim allah aşkına bir kaşık suda boğulacak katiller diğer ülkeleri yada türkiyeyi bilmiyorum ama benim kalkmam lazım silkelenmem lazım biri kalk gidiyoruz dese iki bebeğimide bırakıp gitmek geçiyor içimden ama nasıl of aklım almıyor neden dünya sessiz
sirinhatun-18 Bi muhabir şey demişti şuan israil sahada amerikanın Şımarık çocuğu gibi davranıyor ve gerçekten de öyle arkasında onların gücü var
Ve işte ben buna çok kızıyorum elin gavuru yanidisi birbirne destek oluyor ama bizde hiç kimse kılını kıpırdatmıyor sadece türkiye değil bütün müslüman ülkelerin iş birlği yapması lazım ama müslüman eski müslüman değil böyle giderse ısrail mekkeyi de bizim toprağımız diyip işgal eder
Eskobar dediğin gibi ben en çok Arap ülkelerine şaşırdım, müslüman çocuklar, anneler , babalar , kadınlar, erkekler ölüyor gencecik yaşta, o bebeklerin ölümü.. hepsinin Allah belasını versin , çocukların hastane bahçesinde olduklarını bile bile hastaneyi vurdular kalpsizler , vicdansızlar , hepsinin kanında boğulsunlar inşallah