sirinhatun-18 bizim askerimiz her zaman hazır, Allah hepsinden razı olsun keşke silah kuvveti güçlü bı ülke yanımızda olsa , çin veya japonya gibi İsrail’i dümdüz ederler , tüm dünya susuyo , neden sustuklarını anlamıyorum , hepsi müslüman düşmanı reziller
Gazze
2minnosannesi bizim askerimiz ezelinden beri korkusuz Allah’tan başka korkucak kimseleri yok , her zaman garibanın yanında güçsüzün yanında oldu , ama biz de çok can verdik bi kaç ülke dese gelin destek verelim Filistin’e eminim hepimiz desteklicez , açıkça dünya savaşı başladı..
Ask_hosmus zaten bu duruma gelene kadar bir çaresi bulunsaydı eminim Türkiye en önde koşan dewletlerden olurdu dediğiniz gibi korkusuz bir devletin ama bitek biz yetmeyiz başka ülkelerde yardım edebilir Allah yar ve yardımcımiz olsun dualarımız hep onlarla
- Düzenlendi
sirinhatun-18 O kadar üzülüyorum ki :(
Anne baba diye ağlayan çocukları görünce, evladının parçalanan vucudunu toplayıp bez parçasına koyan babayı görünce içim parçalanıyorr:(
Masum bir şekilde uykuyan çocuğun bomba sesleriyle uyanması ve etrafına şaşkın gözlerle bakmasını hafızamda atamıyorum.
Benimdee bir evladım var parmağının ucuna bir zarar gelince içim yanıyorr …..
Onlara ise bombalar la parçalanıyorlar…
İçim yanıyor ama elimizden hiçbir şey gelmiyor.
Türkiye’ ninde bir suçu yok onlarda vatandaşlarını düşünüyor…
Ask_hosmus Soyu kurusun dünyadan yok olup gitsinler katiller
Ask_hosmus Çok haklısın ve icimden gecenleri birevir yazmıssın canım.Ülke cevremizde nerde bi savaş çıksa hemen Türkiye öne sürülüyor yardım icin.Hemen bizim mehmetciklerimize göz dikiliyor.Neden?Bizim düsmanımız bize yetiyor zaten.Kahrolası teröristlerle tek başımıza mücadele veriyoruz kimin umrunda?okadar sehit verdik kimin umrunda oldu?Kimse arkamızda durmadı kimse yardım destek vermedi aksine o teröristler desteklendi silahlandırıldı.Şimdide filistinde mehmetcik gazzeye diye sloganlar atılıyor.Onlara ne bizim mehmetçimiziden?Heryere bizim askerimiz koşmak zorundamı?
sirinhatun-18 bütün kaliteli şeyleri onlr uretmış baksana dove hacışakir axe ama yok daha tövbe
Yasak_elma işte çoğu insan bunu anlamıyor ki , daha İstanbuldaki patlama insanların içinde hala yara , bizim askerimize gitmek isteyen gitsin deseler hepsi koşa koşa gider
Ask_hosmus Bizim halkımızda askeeimizde hic düşünmeden gidin denilse giderler şüphem yok ama neden diye soruldugunda ortada bi gecerli sebepte yok