burcu21 İlişkide erkekler neyi sever nasıl yaklaşırsınız ben orgazm olmak için oynadığımda bile çekiniyorum utanıyorum bazen boş bile geliyor sevişme olayı erkeklerde nasıl acaba
sephoraa burcu21 burda bence erkolar 2 ye ayrılıyor bodoslama dalanlar veya sevişmeyi uzatıp kadınını kıvama getirenler Yani erkekten erkeğe değişiyor bence ama çoğunluğu sevişmeyle başlar diye tahmin ediyorum sonuçta başlarda bi öpme dokunma falan oluyor bu da hoşlarına gidiyordur kendin konusunda da bu tamamen özgüvensizlik bence eğer mastürbasyon yapıp rahatlayacaksan bundan utanma yap o an kendini mutluluğunu hazzını düşün utanarak yaptığın şey sana bi şey katmayacak ki
HurremSultan burcu21 bence kesinlikle temiz ter kokmayan ve güzel şeyler giymiş olmak gerekiyor👍 evde kendimizi salmamamiz gerekiyor. Tabiki temizlik ti yemekti çocuktu terliyoruz yoruluyoruz ama eşimiz gelmeden önce girekiyorsak bile eve gelir gelmez ilk iş duşa girmek olmalı🌺 tüy ve ter olmadığı taktirde herşey çok daha rahat oluyor. Çünkü iş kesinlikle bizde biz rahat ve özgüvenli olduğumuz taktirde kendi orgazmimiz bile daha keyifli ve sehvetli oluyor👍🥰🥵 birde içimizden geçen o sexi hareketler o sirnasmalar dile gelmeli bence ahenkle sevismeliiii😜😜♥️
ikiminnosannesi burcu21 ben genelde ya yanına uzanrm öperim direk zaten eşim 😂😂😂😂 ama ne bileyim 3 senelim evliyim 2 çocuğum var ama hala bazı şeylerden ben bile utanıyorum örneğin istediği kadar beni çıplak görsün yatakta ama öyle çok fazla fantazi şekli şeyler giyip önüne geçemem öyle dans edemem seks sırasında pek konuşamam burda bazı şeyler okuyorum diyorum Allah’ım millette ne cevherler var 😂😂😂😂😂😂
2bernamitas7 Linke bak ben hep bu şekilde yanaştım sonra yanaşmamaya başladım sonunda bitti😂 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYL65nD6ye-IGv0j_Trr3yZaIuCevAgrhuSw&usqp=CAU
burcu21 ikiminnosannesi dimi bazen insan kendinden utanıyor 😄 ben o esnada aslan kocam canım tatlı kocam felan derim başka şeyler diyemem fantazi o derece açık seçik şeyler giymeye çekinirim bi dantel body var hala giyememişimdir nasıl giyip karşısında görüneyim dyşroum 😄
kimbilir ikiminnosannesi valla geçen de liseli kostümü aldım büyük bedenim ama doğumdan dolayı öyle oldum🤣bide ikinciye hamikeyşm ama kendimle barışığımdır🤣 eşim akşam dışardaydı o gelmeden öcouğu uyuttum gece 10 da sonra hemen bir duş ve liseli kostümünü giydim hafif makyaj kırmızı ruj ışıkları kapatıp gelmesini bekledim gelince zaten bi tur önünde yürüttü🤣🤣ay ben aşığım fantezi olayına ya eşimde öyle hatta şimdi hizmetçi kostümü felen alıcam🤣🤣🤣
harbibarbie kimbilir bende fantezi geceliklere bayılırım giderimde yakışır da kendimi onların içinde baya seksi hissediyorum ama bu kostüm işine bi ısınamadım ha bide jartiyer ona en son cesaret edip aldım ama eşim sevmiyor jartiyeri abartı geliyor bana diyor jartiyer abartı geliyorsa kostümü düşünemiyorum bile ama farklı geceliklere de bayılırız yanii😅
nur_1 Ben yanaşacaksam giyinip süslenirim sonra yanına gelirim şöyle iki cilveli aşkımm, bebeğiiimm deriimm o ve yandaşı hep hazırdır 😂😂 öyle başlar ön sevişme sevişme son sevişme falan fistan 😂