Mlsa Kızlar selam Adetim 6 gün gecikti evet normalde düzensiz adet oluyorum fakat aşırı bi göğüs ağrım ve bel ağrım var. Bugün de hafif kahve tonunda biraz leke geldi. Adetten önce daha önce böyle bişey yaşamadım. Sizce hamilemeyim 🤷♀️🤰
Brownie Mlsa Olabilirsin. Yerleşme kanaması bende de olmuştu. Bir test yap haber ver merek ettim. Hayırlısi olsun
Cemrerana Mlsa yerleşme kanaması bu aynı saydıkların bende vardı doğurdum şimdi ikinciyi düşünüyorum artık
busra8cihat biraz cok oldum galiba k.bakmayin gebelikte agiz kurulugu normalmi cok fazla kuruyo cunku
busra8cihat 6 haftalik düsük yaptim gecen hafta Ama verdikleri kagitta gebelik dogrulanmis yaziyor ne demek oluyor bilen var mi
busra8cihat Meri12 Ama dusuk yaptigimi soylediler kese bile gorunmedi bana da inandurici gelmiyor Gitsem tekrar
Meri12 busra8cihat kimyasal gebelik geçirmişsin canım bebde aynı şeyi yaşadım gebelik görülüyordu ama kese yoktu. Benm yaşadığım şehirdeki doktorlar pek üstüne düşmedi sonradan anladık kimyasal gebelik olduğunu, ama ben 3 4 haftalık mı neydi kanama adet yoluyla düşük oldu
busra8cihat Meri12 Ayni benim doktorlarda dusmedi uzerine Dusuk oluyor kurtaj gerek dedi yatis yaptilar sabah gerek kalmadi deyip gonderdiler
busra8cihat Meri12 Evet 5.haftada basladi 6.haftada parcalar dusmeye basladi ilk basta kese gorunuyordu sonra gorunmedi
Meri12 busra8cihat yukarıda görünmedi demiştiniz nor al düşük yapmışsınız szi kese görünmedi diyince kimyasal gebelik sandım ben çünki benimkisi öyle olm ştu
Meri12 busra8cihat bende de ilk büyük bir parça düştü sonra 1 hafta boyunca parça parça geldi sonra bitti çok şükür 8 ay sonra gebe kaldım çok şükür Rabbim isteyen tüm herkeze nasip eylesin
Meri12 busra8cihat aynı kanamam oldugu tarihte direk oldum adet düzene girdi yani çok şükür soğan suyu içmeni öneririm