Sedaa ZRaporu Hoşgeldin ☺️ gerçekten uzun zamandır yoktun. Buraya alışanlar bırakamıyor ya, geri geleceğini biliyordum 🤩
ZRaporu Sedaa aslında buralardaydim da ara ara özelde sohbetim olan @Rouge ımla dertleşmek icin foruma girip direkt özele dalıyordum 🫣
TombulHatun ZRaporu hoşgeldin 🥰 geçenlerde aklıma geldi dedim ne zamandr yok Zraporu önceden ay ay post açıp kendime zaman ayırıyorum etkinliği yapardı özlettin kendini
ZRaporu TombulHatun evet yaaa o motivasyonu kendimde bulamıyorum artık ya üşengeç bi insanım normalde de ama artık daha da üşengeç oldum 😅🫠
ZRaporu Sokaklambasi olduğum yerdeyim aslında ya bi ev değiştirdim sadece onun harici değişiklik pek yok hayatımda aslında. Okul velisi olarak hummalı günler geçiyor işte🫣
Nietzsche ZRaporu Bende yaşlandım,gelip gelmemekten bağımsız 😂 ayrıca Allah nasip ederse 19 gün sonra 2 çocuklu oluyorum 😂
bitterdelisi24 ZRaporu hoşgeldin , ne iyi ettin 💕💕💕kaliteli insan😘 @Akrep @Miskin2 gözlerim hep sizleri arıyor 🫣🫣🫣🫣onlarda gelir belki
Miskin2 bitterdelisi24 Uzun süre girmeyince sarmıyor, senin yorumuna cevap vermek için yazdım aylar sonra 😂