[silindi] Kızlar sevişirken morarma oluşursa nasıl kapatıyorsunuz yada hemen geçmesi için.ne yapılmalı 😂😂
dilanb [silindi] canım kendi üzerimde kullanmadım ama hemşireyim hastalara açılan damar yolları veya yaralardan sonra oluşan morluklar için HİRUDOİD JEL kullanıyorduk aşırı etkili
Deleted17 [silindi] çocuğum için düşme vs durumlarında kullanmak için eczaneden Arnica jel almıştım. Buzdolabında duruyor. Biryere çarpınca vurunca soğuk soğuk sürerim morarma vs olmaz aklında bulunsun
HurremSultan [silindi] benim koca beni yese bile morarmiyor ya nasıl morariyorsuniz ben çok seviyorum iz🤤🤤
Etipetito happywomen2 Vala benim ki kendini kaybedip ısırıyor bazen😂Boynum fln hep mor geziyorum bari görünmeyen yerleri ısır diyorum 🤣
happywomen2 Etipetito ben bir kere kocamın boynunu morartmıştım kendimi fazla kaptırmışım🙈😂 ama ısırarak değil.😂1 hafta öyle gezdi biraz görüş açısına tersti görmüyordu ben de söylemedim🙈🙈😂😂😂
Etipetito happywomen2 Sizde o işi sen üstlenmişsin 🤭 Vala benimki ısırıyor emcüklüyor hatta ısırırken bana diyo ki kopariyim mi hjhj😂
Etipetito HurremSultan Kız sen psikobatmısin 😂niye morarmayı istiyon Benim.ki hafif morumsu kırmızımsı bi renk oluyor bide sakalını da sert sert batırıp tahriş eder o görüntü bile hoşuma gitmiyor biri gelince fln yazmamla kapatıyorum kimse görmesin diye 😅
HurremSultan Etipetito ay ben çok seviyorum yaaa o ateşli anları hatırlatıyor bana iz kalınca diyorum iyi çalışmıştım🥵🥵😁😁✨
[silindi] Bide görünen yerler cumartesi misafirim gelicekler hepsi kadın tesettürluyum ama napicammm bilmiyom. 😂