etoile Tahinpekmez ne okuyorum şu an Halit Ziya Uşaklıgil mi🤔 bu kadar detay vermeye gerek var mıydı 😂😂😂 konulu film gibi olmuş 😉 inşallah seksiniz daim olur 😇
superisi_ Uzun zamandır burda erkek olup ta kız gibi takılan var mıdır ya aklıma geldi de 😁😁varsa ve caktırmıyosa helal olsun abi bunu oku 😁
Medusa etoile Onu diyorum işte kız ndndndk bu kadar detayla kim yazar? En ateşli kadınlar bile bu kadar detay girmemiştir burda sjndndndk konulu film dediğin için hayalini mi yazdı dedim dkdmfm
1ysf1gzd superisi_ sabah 6 da okuyunca yorumu yanlis okumus olmam😄😄😄😄😄😄😄 gozumu su böregi yapmayla acinca yanlis okumusum ahahahaja🤣🤣
Enerciii Gokkusagim okurken o kelimeden Dolayı dikkatimi devamına veremedim ben o tarz kelimelerden nefret ediyorum d-malmak kelimesi de bana aşırı itici gelir
HurremSultan Enerciii bencede ya gerek varmiydi xgskhd bizde anılarımızı anlatırken eşim öyle konsuuyor. Ben hiç böyle kelimeler kullanamamam çok şaşkınım şuanda sfsmvx
Rouge Tahinpekmez silebilirim İstersen?. Çok tepki alıcaksın belliki tartısma olmasın?Bana da uygun ve hos gelmedi maalesef..