1ysf1gzd superisi_ sabah 6 da okuyunca yorumu yanlis okumus olmam😄😄😄😄😄😄😄 gozumu su böregi yapmayla acinca yanlis okumusum ahahahaja🤣🤣
Enerciii Gokkusagim okurken o kelimeden Dolayı dikkatimi devamına veremedim ben o tarz kelimelerden nefret ediyorum d-malmak kelimesi de bana aşırı itici gelir
HurremSultan Enerciii bencede ya gerek varmiydi xgskhd bizde anılarımızı anlatırken eşim öyle konsuuyor. Ben hiç böyle kelimeler kullanamamam çok şaşkınım şuanda sfsmvx
Rouge Tahinpekmez silebilirim İstersen?. Çok tepki alıcaksın belliki tartısma olmasın?Bana da uygun ve hos gelmedi maalesef..
Enerciii HurremSultan bende kullanmam eşimden de hiç duymadım maxmum sinirlenirse birini onun siniriyle küfürlü konuşur oda belli küfürler yani 🤣 alışık degilim bende bazı kelimeler seslenmelere vs 🤣
HurremSultan Enerciii yok bizimki sexi gorundugunu zannediyor bence böyle konuşarak dgkshx genelde bana böyle şeyler söyler ama ben hiç oranın adını bile demem kendi seyime bile kuş derim dbsmbxjd eşime de pipi diğer. Kelimeler asla dilimden dökülmez😂😂😂😂😬😬
superisi_ HurremSultan Kız ne bilim cinsellikle ilgili postlarıno görmüştüm ya simdi utanıyorum diyemiyorum diyince sasrdım 😁😁
HurremSultan superisi_ ben argo sevmiyorum ya küfür falan hiç bana göre değil 😂 evde ettiklerinde de kizarimm sevmiyorum küfürrrre