Deleted17 Medusa emziriyorsan eğer kreme dikkat et. Mesela benim oğlumun içindeki bir maddeye alerjisi var. Ben bildiğim için kullanmıyorum. Ama bilemeyebilirsin de işte.. bu yüzden çocuk ürünleri hep temiz içerikl risksiz. Emziyorsan hiç riske girme derim.
Medusa Deleted17 Aaa emzirmeyi bitirmek üzereyim. Tamamen kesince kullanırım o zaman. Teşekkürler uyarı içinnn
Etipetito Medusa Gözün aydın canım haha😂Birkaç kere daha çektin mi tüylerin ince çıkacak daha rahat alacaksın inşallah ☺
belladonna Uhheeyyy eldiveni sağ, sol eline takıyorsun çat çat alıyorsun kız nasıl anlatayım ahahahahah aşırı pratik ve tertemiz oluyor 😁
belladonna Uhheeyyy yok kız o kadar uzunluğa gerek yok ahahah tabi minik mimikse ağda ama minik olmadığı sürece alıyor ben alıyorum yani alıştım artık
Medusa Uhheeyyy Uzun olursa daha çok acır bi de alışkın değilsen önce ağdayla çek kalanı eldivenle al hem ağdanın yapışkanlığı eldivene geçiyor öyle daha kolay geliyo
Uhheeyyy Medusa lazere gidiyorum normalde ama tek tük çıkıyor kimisi ele geliyor kimisi gelmiyor onun için sormuştum 😀
Uhheeyyy cicekekmek inan bende hiç kullanmadım 😅 anestol kremi makat çatlağı için vermişlerdi uyusturuyor Baya o yüzden uyuşukluk için yazmıştım 😁 hatta uçuk yarasına da iyi gelir diye de dudağıma sürmüştüm ağzım baya uyuşuk kaldı şok olmuştum nasıl böyle uyuştu diyerekten
belladonna fikriye hastanelerde kullanılan klasik beyaz eldivenle alıyorsunuz. Küçük küçük koparabileceğiniz şekilde tutup çekiyorsunuz tüyleri