Kızlar arkadaşıma “getir” adı altında bir yerden mesaj gelmiş evde iş imkanı diye link vermişler arkadaşımda birden basıyor whatsapp grubu çıkıyor karşısına bakmış 328 katılımcı varmış oda giriyor sonra arkadaşımla iletişime geçiyorlar bir sürü işle ilgili bilgi veriyorlar sonra ibanını istiyorlar hem de ücret istiyorlar bu akıllı da ücreti ve ibanı veriyor. 42 bin dolandırılmış. Ağlamasından tam konuşamadık ama eğer bu tarz mesajlar gelirse sizlerde dikkat edin. Burada da evden çalışmak isteyen arkadaşların postlarını görüyorum o nedenle yazmak istedim 😊
Dolandırıcı ⛔️
belladonna 42 bin doları hesabında olan insan neden evden çalışmak ister 🫠
umayimo kız dolar değil Allah seni 😀42 BİN dolandırılmış
belladonna IBAN verince nasıl dolandırıyorlar ya 🤔
etoile hesabındaki parayı çekiyorlarmış
belladonna kız akıl var mantık var madem hesabında 42 bin TL var ne diye ibanını veriyor ki , ayy Allah uzak eylesin hepimizden , TV de haberlerde de söyledi sağa sola ibanlarınızı vermeyin diye
belladonna aaaaa eeee ibani çoğu kişiye paylaşıyoruz şaka gibi ya🤔
belladonna ay banada hep atıyorlar yok Trendyol yok hepsiburada bende şey yazıyorum gene mi siz küfür ediyorum yallah diyorum 🤣
Ask_hosmus oda nasıl yaptığımı bilmiyorum diyo bir anda oldu hipnoz olmuş gibi oldum dedi
etoile ben online alışverişlerde bile kaydetmiyorum artık 😁
delihatunum bana da ikisinden çok mesaj geliyor saatlik çalışma şu kadar maaş diye ama getir den hiç mesaj gelmemişti zaten gelse de hemen siliyorum işlerini o kadar iyi yapıyorlarmış ki arkadaşım resmen hipnoz oldum diyo
Ask_hosmus ibandan bir şey olmaz kartın üzerindeki sayılar paylaşılırsa büyük sıkıntı
belladonna geçen canım babam dolandırılmış 🤣 gülüyorum ama canım benim ya babişkoma yapıldığı için çok sinirlendim icabına baktım 😎😂
simonedebeauvoir nasiii baktin 😂
umayimo uykun gelmis senin uyu sen 🤣🤣🤣
Ayyy post eskiymiş 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
simonedebeauvoir
Ahahaba ne yaptın 😃
Benim bu arkadaşım hala unutamıyor onu. Sürekli kendisini suçluyor