Kızlar arkadaşıma “getir” adı altında bir yerden mesaj gelmiş evde iş imkanı diye link vermişler arkadaşımda birden basıyor whatsapp grubu çıkıyor karşısına bakmış 328 katılımcı varmış oda giriyor sonra arkadaşımla iletişime geçiyorlar bir sürü işle ilgili bilgi veriyorlar sonra ibanını istiyorlar hem de ücret istiyorlar bu akıllı da ücreti ve ibanı veriyor. 42 bin dolandırılmış. Ağlamasından tam konuşamadık ama eğer bu tarz mesajlar gelirse sizlerde dikkat edin. Burada da evden çalışmak isteyen arkadaşların postlarını görüyorum o nedenle yazmak istedim 😊

belladonna kız akıl var mantık var madem hesabında 42 bin TL var ne diye ibanını veriyor ki , ayy Allah uzak eylesin hepimizden , TV de haberlerde de söyledi sağa sola ibanlarınızı vermeyin diye

belladonna ay banada hep atıyorlar yok Trendyol yok hepsiburada bende şey yazıyorum gene mi siz küfür ediyorum yallah diyorum 🤣

delihatunum bana da ikisinden çok mesaj geliyor saatlik çalışma şu kadar maaş diye ama getir den hiç mesaj gelmemişti zaten gelse de hemen siliyorum işlerini o kadar iyi yapıyorlarmış ki arkadaşım resmen hipnoz oldum diyo

10 ay sonra

Bambii o linke tıklayınca bütün bilgilerin karşı tarafa geçiyor bir link ile kredi bile cekiyorlar üzerine öyle şerefsizler işte