delihatunum belladonna ay banada hep atıyorlar yok Trendyol yok hepsiburada bende şey yazıyorum gene mi siz küfür ediyorum yallah diyorum 🤣
belladonna delihatunum bana da ikisinden çok mesaj geliyor saatlik çalışma şu kadar maaş diye ama getir den hiç mesaj gelmemişti zaten gelse de hemen siliyorum işlerini o kadar iyi yapıyorlarmış ki arkadaşım resmen hipnoz oldum diyo
Lovely_00 Bambii o linke tıklayınca bütün bilgilerin karşı tarafa geçiyor bir link ile kredi bile cekiyorlar üzerine öyle şerefsizler işte
simonedebeauvoir belladonna geçen canım babam dolandırılmış 🤣 gülüyorum ama canım benim ya babişkoma yapıldığı için çok sinirlendim icabına baktım 😎😂
belladonna simonedebeauvoir Ahahaba ne yaptın 😃 Benim bu arkadaşım hala unutamıyor onu. Sürekli kendisini suçluyor
simonedebeauvoir belladonna ahahahah babam ya canım o biraz kızdı o da şey arıyor yüzüne kapatıyorlar diye 🤣 onu başka numaradan aradım ve sihirli bir kaç cümle kurdum kimle muhattap olduğunu anladı geri vites yaptı 🤣
belladonna simonedebeauvoir Tabi canım öyle.. Muhatap bulabilmişsin en azından. Arkadaşım onu da bulamadı maalesef.
simonedebeauvoir belladonna ay çok kötüler ya Peki melebek nerde göremedim modluğuda kalkmış sanırım sorucam ne zamandır
belladonna simonedebeauvoir Nerde ben de bilmiyorum uzun zamandır postalarda görmüyorum da. Modluğu da bırakalı biraz oldu. Peride de çoğu kişi eskisi kadar aktif değil artık.
Mommy12 simonedebeauvoir işe başlayacaktı. Muhtemelen başladı ve yoğunluktan gelemiyor 🥲 @melebek özledim ben de varlığını