• Muhabbet
  • Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?

HurremSultan Zaman zaman sıkıntılılarınıda anlatabilirsin tabiki canım elimizden geldigince sana yardımcı olmaya çalısirıZ.Nebileyim sen hep böyle şen sakrak ve ateşli olduğun için ben seni hep başka türlü hayal ettim.Olabilir insanız hepimizin kendine göre dertleri var.İnşallah eşinle aran düzelirde eski enerjinizi mutlugunuzu saygınızı yakalarsınız aşkım.Allah muhabbet versin aranıza🤲

Yasak_elma anlatınca ne degiriyor ki yawrum. Paylaştıkça azalıyor mu ki yaşananlar üzüntüler gözyaşları… Ben inanmıyorum artık herşeye inancimi kaybettim. Benim bu takıntım belkide sevgim aşkım her neyse benim sonum olucak. Ben ölürsem bu yüzden olucem. Ya bu aşk beni öldürecek ya da ben bu aşkı öldürücem. Başka türlü beni hiç kimse duzeltemez onu anlıyorum her geçen gün.

Sedaa bizde küfür etmeyiz. Ettirmem ama işte insan ya dayanamıyor bir yerde. Bende doldum tastim artık bir yerde kaybettim kendimi oda dur demedi. Yine iyi kötü durduran benim. Ben bu ilişkiyi.yoktan var ettim. Ben ayakta tuttum hala da ayakta tutan benim. Su kısmetse oluru izledin mi bilmiyorum Elif vardı orda sedata sümük oldu. O elif benim işte. Salak gibi gözünün içine bakıyorum hala. Keşke bitse su içimdeki sevgisi ya. İnsan bunun için dua edermi ben bunun için dua eder hale geldim.

saritas keşke bende sevgiliyken anlasaydim bı bol olmayacagini en baştan kurtulmussun iste ne guzel

HurremSultan ayyy bende onu yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun
      Eşim unutur ben hala sinirliyimdir sinirim hemen geçsin istiyorum ama yok

HurremSultan ya evet aslında küfür anlık gelen birşey, engel olamiyorsun ona. Ama küfürden daha önemli şeyler de var. Kişinin kendine saygısı olacak, karşısındaki kişinin sana nasıl davranmasını istiyorsan ,sende ona o şekilde davranmalısın. Sen aşkımlı canımlı konuşursan eşinde sana o şekil karşılık verir. Eve bir şey alırken birbirinize fikrinizi sormanız bile birbirinize olan saygıyı gösterir, ve o düşünceleri önemseyip ortak karar vermekte aynı şey. Anlaşılan o ki bu ilişkide en çok sen çabalamışsın, eşin hep aynı aslında, senin çabanla ayakta durmuş ve sen artık dayanamayip patlamişsın şuan. Aslında en başta yanlışı yapan sensin canım, olmayacak bir şey icin çabalamışsın ve yapmacık davranmişsin ve karşılık göremeyince de artık pes etmişsin. Sen eşini hayatınım merkezine koymuşsun. Asıl o merkezde sen olmalıydın. Kimseyi kendinden daha değerli görme, ve kimseye çok değer verme. Herkes kocasını cok seviyor tabi ki ama benim önceliğim kendim. Ve ben kendim nasılsam öyle davranıyorum. Kimse benden önemli değil.

Sedaa iste diyorum ya normalde ilişkimiz bu sekılde gidiyor zaten. Ama esim bir oyle bir Boyle anlık degısıyor bende cok uzuluyrorum hanı suanda niye Boyle yapıyorsun diyorum cevap yok. Cok degısık bir hal almaya basladi durum. Benim sabrım hıç kalmadı zaten. Zaten asırı hassas duygusal Bi insanım burada hep gırgır sanata olduğuna bakmayın. İkili iliskide asırı alıngan ve kırılganım en ufak birsey bile beni cok uzuyor. Ben yıllardır bunu esime anlatamadım ama yanarım yanarım ona yanarım

HurremSultan peki biraz daha gelişme iyileşme oldu mu bu postu açtığın günden beri canım?
          Reglim demiştin bu kadar içselleştirip kırılmanın sebebi de biraz hormonlar biliyorsun. Belki şuan daha farklı düşünüyor bile olabilirsin

Deleted17 2 gündür konuşuyorum cinsellik de okey ama işte diyorum ya artık çok kiriliyorum. Bugün uyandigindan beri canım aşkım peşimde geziyor ama ben sadece üzgün olduğum zaman böyle olsun istemiyorum ki. İnan bizim hiç sorunumuz yok boş yere çıkan huzursuzluk beni sogutuyor

HurremSultan çok iyi anlıyorum seni. İnsan en çok sevdiği yerden kırılıyor maalesef. Bir de annelik depresyonu oluyor üzerine tuz biber.
              Sana önerim şu biz kendi kendimizi dibe çekiyoruz aslında. Mutlu olmak istersek mutlu istemezsek olmuyoruz. Bu çekim yasası mı artık neyse ne. Eşlerimiz de bizim aynamız biz mutluysak evlilik iyi gidiyor. Yoksa erkek milleti kusura bakma ama hemen yüzün gülmüyor diye söylenmeye başlıyor ve daha da uzaklaşıyor. Beyinleri tek odacık onların bizim gibi düşünemiyorlar. Sen zaten güzelsin işveli cilveli kadınsın istersen kocanı pamağında oynatırsın. Mutluluk mutluluğu, kaos kaosu getiriyor net

Ah be Sultanım senin hüznün yakıyor perideyi,
                sen güçlüsün benim gibi ama bir erkeğin sevgisine muhtaç olduğunu hisediyorsun.
                ve gözünü daha küçükken bu adamla açmışsın.
                o zamanlar o çok masum bir sevgi ve masum bir adamdı.
                Gel gör ki İstanbula geldi,ve bekçi oldu ve gece çalışmaya çalıştı,bunları lütfen iyi yorumla..
                Çoçuklar oldu,asla ama asla eski koca eski sevgili olmaz artık..
                sen sadece kendini düşün.eşin cinselikte sana yardımcı olamıyor.çünkü gece sabaha arkadaşlarıyla telefonda sanal cinseliği yaşyorlar.
                Saygı ve sevgiyi maalesef artık kaybetti..
                sen özgüveni büyük güçlü bir kadınsın.
                çalış ve işini eline al çoçuklarınla mutlu olmaya bak.
                Peride olarak seni çok seviyoruz hep arkandayız..

aykirikadin canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için♥️ durumu anlatis seklimden yanlış anlamis olabilirsin. Eşim cinselligi dışarda yaşayamaz yani namazında niyazinda bir adam ve o konuda ondan eminim. Yani diyorum ya yapıyor ama bu aralar hep durgun yapıyor oldu canımı sıkmaya başladı bu durum. Aşırı slow takılıyor ya gıcık oluyorum yataktan ses çıkıyor diye hep böyle annson kiracam yatagi mecbur alacak yenisini o olacak

Deleted17 kendi kendimi mutlu etmekten yoruldum kız biraz o beni mutlu etsin 😪 bak yine sinirlendim djddjkdkd bencede beyinleri tek odacık hatta hiç olmayabilir de😂😂😂 offf offf karşıki dağlar yıkılsın

Deleted17 annem sinirlenince şey derdiii boynun kopsun altında kal😂😂 şuanda içimden o geçiyor ama dilime vurmuyorum sakinim😁😁