HurremSultan herkesin modu anlık değişiyor tabi ki canım. Ben de aslında alıngan bir insanım, insandım daha doğrusu. Eşim hep benimle konuştu, ben karımla şakalaşamayacak mıyım, karıma bir şey söylemekten korkuyorum, hemen her şeye kırılıp küsüyorsun diye uzun uzun konuştu benimle. Bizimde bir ara aramıza soğukluk girmişti, sebebi ise benim alıngan olup en ufak bir şeye tepki verip küsüp uzaklaşmam ve sessizleşmem. Ama eşim gercekten şuan düşünüyorum da çok sabırlıymış. Cok saçma sapan şeylere bile küsüp trip attığımda bıkmadan yanima gelip uzun uzun konuşuyordu benimle. Sonra zamanla ben de bu huyumu azalttım. Hele ki babamın vefatından sonra tamamen bıraktım o huyumu. Ölümlü dünya, boş şeyler için birbirimizi kırıp üzmeye değmez, hayat kısa ,seven sevdiğine sevdiğini söylesin 😅 ne kadar yaşayacağımız belli değil, o yüzden hayattan zevk alıp, mutlu olduğumuz şeyleri yapmaliyız, başkasi için değil, kendimiz için yaşamalıyız, eşimiz hayat arkadaşımız, ölene kadar el ele olmalıyız, bir küsüp bir barışmak insanı daha cok yorar. Evlilikte en cok çabayi sen gösterme, akışına bırak. Benim eşim de bazen çok mutlu, bazen cok agresif olabiliyor, iş yerinde bir sıkıntı olsa hemen yüz ifadesine bile yansıyor. O konuda bütün erkekler aynıdır bence. Ama sen eşinden önce kendini törpülemelisin canım, alıgan huyunu bir kenara bırakmalısın ☺️