Firdevs234 pişman olacağın hiç bir şeyi yapma ama bu doğrultuda içinden geldiği gibi yaşa. Bizim fikrimizi boşver

Firdevs234 bence olmamalısın adı üstünde sevgilin yarın öbürgün ayrılabilirsin sonra evlenmeye kalkarsın evlenmek istediğin kişi böyle birşeyi kabul etmez bence dinende ilerki hayatın içinde uygun değil bence canım şahsen ben etrafımda evlenmeden bunu yaşayan insanlara hoş gözle bakmıyorum ama tabi önemli olan senin fikrin

Eğer bunu gerçekten istiyorsan ve bir gün ayrılınca pişmanlık duymicaksan tabikide olur, içindeki sesi dinle en doğrusu:) çünkü mesela ben hala evli değilim biz yıllardır birlikte oluyoruz ama bunu istiyordum ve şuan ayrılsak bile bu konudan rahatsızlık duymam çünkü istedik ve oldu, eğerki kararsızsan biraz daha bekle emin olana kadar :)

Evet çok doğru emin olmadan hiçbir işe kalkışmicam teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için

• Nbb bunu beğendi.

Yani bende henüz 20 yaşındayım ve siz büyüklerimden biraz akıl almak istedim 😇😇

Ne güzel gencecik kızsın. Önce kendin, sonra ailen için yapma. Evlenirsin ne güzel beyaz gelinliğinle çıkarsın baba evinden ailende gurur duyar sende gururlanırsın. Yarın bigün ayrılırsın, pişmanlık duyarsın. Hem gerçekten seven erkek zarar gelsin ister mi, dokunamaz bile. Yine de karar senin tabi, güzel düşün iyi düşün seks nedir ki.

Bunu yazdığma bile pişmanım 5 ay’ım boşa geçti onunla bugün bana ihanet ettiğini öğrendim

Firdevs234 üzüldüm kuzum senin adına ama şöyle birşey var bak herşeyde bi hayır vardır boşa geçti diye düşünme hayatta herşey bir deneğimdir insan için kendinide sakın üzme kimse için ♥️

Firdevs234 birde 5 aylık sevgilinlemi birlikte olmayı düşünüyordun.İyiki yapmamışsın canım bak bi it uğruna gidicekti gençliğin şunu hiçbirzaman aklından çıkarma seni öpmeye koklamaya kıyamayandır seni seven daha sevgiliyken gel yapalım diyen değil gerçekten seni seviyorsa böyle bir teklif yerine evlenelim der.Takma kafana ihanet ettiyse bir sonraki sevgiliside ona ihanet edecektir.Rabbim hiçbirşeyi kimsenin yanına bırakmıyor

İyiki yapmamışsın bu kulağına küpe olsun. Tekrar sevgilin olduğunda evlenmeden yapsam mi dediğin anda bu yaşadığın olay gelsin aklına. Hem aileni düşün duysalar ne hissederlerdi. Dini bakımdan da bakarsak zina en büyük günahlardan birisi. Son olarak da hiç bir erkek için cehennemde çatır çatır yanmaya gerek yok. Sex sevişme öpüşme nedir ya.. Evleneceğin erkeğe sakla kendini tatlım

11 gün sonra

Firdevs234 ayrılma ihtimaliniz de var bence kızlığını bozma sana kalmış bir şey

15 gün sonra

Gercekten buna degicek biriyse tabi olur yarın ayrılsanız bile pişman olmucagin biri olsun