superisi_
1.Her zaman çok sohbet ederiz. İşteyken sürekli mesajlaşır ve görüntülü konuşuruz, eve geldiğinde de telefon tv izlemeyi fazla sevmez, hem benimle sohbet eder hem cocuklarla oynar. Saat 10 da cocuklari alıp uyumaya giderler, eğer uyuyakalırsam beni uyandır der, bende uyandırırım, mutfakta soda çerez meyve eşliğinde oturur sohbet ederiz, bazen dedikodu yaparız 😁
2.Kim kırdıysa ilk o adım atar. Bu konularda gurur yapmayız. Ama küslük ya da kırgınlıklarımız 10 dk yı geçmez, göz göze gelince hemen gülüyoruz zaten 😅
3.Eşim çok romantik bir eş, bu konuda ben onun yanında biraz odun kalıyorum😂 aynı zamanda çok titiz ve düzenli, bende temiz ve düzenliyim ama eşim benden daha çok titiz. 😬 eşim gezmeyi de cok sever, aniden kalk şuraya gidelim diyen tiplerden, ben önceden tam bir ev kuşuydum ama eşimle geze geze ben de gezmeyi sever oldum. 😀 evine düşkündür, eski bina evimizi sıfırdan yenileyip içini yepyeni yaptı, elinden her iş gelir, 10 parmağinda 10 marifet maşallah kocam 🧿☺️ evden işe işten eve gelen kişidir hep, hiç saatini aksatmaz, 5 dk gecikecek olsa hemen arar gecikicem haberin olsun diye. Eve gelirken her gün arar birşey lazım mı diye. Yok desem bile bi cikolata alıp gelir hem bana hem cocuklara😂 yemegi temizliği genelde beraber yapariz. Ve ikimizde temas bağımlısıyız, ben de sürekli eşime dokunup dururum. Eşimde sürekli yan yana olalım ister, tv izlerken karşı koltuga oturmama asla izin vermez, hep aynı koltukta sarmaş dolaş öpüşe koklaşa film izleriz. 😊
4.Tabi ki eşimi seçerdim tekrar. Hem benim hem eşimin başından kötü bir nişanlılık günleri geçti. İkimizde yüzük atmış kişileriz. Birbirimizi bulunca ikimizde keşke daha önce karşılaşıp evlenseydik dedik.