• Muhabbet
  • Hadi bakın kızlar sohbeeeeet vakti 😁

Kızlar ev halinizi merak ediyorum bide bununa ilgili post açayım dedim 💃🏼

1-) Eşinizle sohbetiniz nasıl ? Çok sohbet eder misiniz yoksa herkes kendi halinde mi?

2-) Birbirinize kırıldığınız zaman ilk kim adım atar ?

3-) Sizce eşiniz nasıl bir eş ? Siz nasıl bi eşsiniz ? 🥰

4-) En başa dönerseniz tekrar aynı kişiyle olur musunuz ?

Cevaplarınız kısa kısa olmasın lütfen 🥰 güzel güzel anlatın bakalımmmm 🥰

Ben başlayım 😁

1-) Eşimle sohbetimiz bazen iyi bazen uzzuuuuun bazen çok kısa bazen hiç yok 😁😁 tamamen o an ki durumumuza bağlı. Ama ben bisey demedigi zaman genelde hep trip atarım 😁😁

2-) Aşkta gurur olmaz ama ben de biraz var 🫢 ama hatalıysam eğer asla gurur yapmam. Eşim hatalı da olsa olmasada hep ılımlıdır. Konusur gönlümü alır . Zaten kavgalarımız hep sacma sapan sebeplerden 😁 büyük kavgamız olmadı şükür 🙏🙏

3-) Eşim tam benim istediğim bi eş bi konu haric 😁😁 yani ilgili düşünceli ince romantik 😍😍 ama cinsellik nooooo o konuda asla asla istedigim kadar libidolu degil 😁🙄
    Bende ilgiliyim hep eşimi öper kucaklarım poposunu sıkarım hep , durmadan hep dibinde olurum regl günlerim hariç 😁😁 genel olarak ilgili bi eşim . Biraz tripliyim . Çok güçlü bi karakterim var ama eşim bu yönümü bilmez onun yanında çok güçlü görünmeyi sevmem o beni hep ponçik narin bilir 🙃 taktik bu 😁

4-) bidaha bidaha dönsem en başaaa seni seçerim kocammmmm 😍😍😍

superisi_
    1) Değişir bazen birlikte oturur sohbet ederiz genel olaylardan kendimizle ilgili vs Bazende kendi halimizde takılırız.
    2) Genelde eşim adım atar ama ben kırdıysam ve haksızsam bende adım atarım.
    3) Bence ben çok şanslıyım :) Eşim benim kadar şanslı değil :(
    4) Evet ama olabildiğince geç olsun isterdim. 19 yaşında evlendim ama bi 30 daha ideal sanki :D

amimad

:)) bende daha geç evlenmek isterdim ya o yaş konusu coğu kişiniin pişmanlığı olabilir 😁

Eşin niye sen kadar şanslı değil ki ?

superisi_
        1- Maalesef çok sohbet ediyoruz 😁 eşim dizi izlemeyi sevmiyor hafta da 1 gün film günümüz var onun dışındaki günler hep sohbet muhabbetle geçiyor aslında bu özelliğimizi çok seviyorum ikimizde hem dinlemeyi hem konuşmayı seviyoruz. Böylelikle çözemediğimiz, ya da içimizde kalan bir şey olmuyor.
        2- Fark etmiyor ama çoğunlukla eşim ilk adımı atıyor. Tabi benim de adım attığım oluyor ama bende ilk adımı eşim atsın diye beklemem hiç.
        3- Eşim her anlamda çok iyi bir eş. Bana göre aşırı düşünceli, ilgili ve romantiktir ben ona göre bir tık gerideyim 🙈 Ben eşime göre daha sinirli birisiyim ama o bunu iyi yönetiyor. Bağıra bağıra kavga edemiyoruz bu huyunu da sevmiyorum 😁
        4- Eşim hayatım ki ilk ve son kişi inşallah da hep böyle devam ederiz. Yine başa dönsem yine seçimi seçerim beni hiç pişman etmedi

belladonna

Ne güzel canım allah daim etsin . Kız ne güzel sohbet ediyorsunuz niye malesef diyorsun 😁😁

superisi_ bazen telefonda takılmak istiyorum 😁 ama boşver telefonu zaten gün içinde bakıyorsun benimle ilgilen diye başlıyor. Kendisinin sosyal medyası olmadığı için bakacak bir şey de bulamıyor bazen sinir oluyorum mesela şu anda da yan yan bakıyor ama umrumda mı ahahaha

superisi_
              1) Enerjik ve yorgun olmazsak sohbetimiz bol olur. Eşimle çay eşliğinde sohbet etmeyi çok severiz. Bazen didişiriz,bazen gülüşürüz,bazen ağlaşırız eski günlere gideriz. Çok iyi gelir.
              2) Ben çok kırılganım. En ufak bir şeye darılır kırılırım. Benim huyumu bildiği için ilk adımı o atar. Ama ben haksızsam. Ben atarım adımı.
              3) Benim eşim varya benim eşim. Allah ondan razı olsun. Çocuklarına iyi bir baba bana çok iyi bir eş. Kimseyle işi olmaz. Ailesine sahip çıkan mükemmel bir adam.
              4) ilk ve sonum. Dünyaya bir daha gelsem yine onun olmak isterdim.O benim şükrüm İyiki dediğim.❤️

Bonibon_

Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum 😍 eşine aşık bi insan olarak aşkı baskalarında görmeyi çok seviyorum daim olsun 😍

superisi_ 1-eşimle çok iyi sohbetimiz vardır iki arkadaş gibiyiz dedikodu yaparız konu konuyu açar her telden konuşuruz bişey öğrenince hemen birbirimize anlatırız
                  2- değişiyor konuya göre bazen ben bazen o
                  3-eşim merhametlidir kırıldığımı anlar hassastır mahremine önem verir asla kısıtlamaz çokta serbest bırakmaz ortasıdır herzaman arada parlar işte o parlaması olması çok karışır 2. Kaynanam derim ona🥰 ben boğa burcuyum tam sadık bir eşim evine bağlı sadece çocuğu ve eşi için savaşan taze anneyim herşeyden dğerli evimdeki huzur çok şükür🧿
                  4- kesinlikle yine eşim derim umarım öteki dünyadada yanyana oluruz

superisi_

1. Sohbet etmeyi severiz ama çoğu zaman sohbetin sonu boka sarıyor. Fikirlerimiz uyuşmuyor kavga ediyoruz
                      2.Eşim atar. Ben yüz vermem😁
                      3 . Kısacası kova burcu erkeği diyeyim.
                    2. Asla

MedavikPastam

Anladım 🙏
                      Kız bende kova burcu erkegibi bilmem de , kova kadınlarıyla pek anlaşamıyorum ya

superisi_
                      1.Her zaman çok sohbet ederiz. İşteyken sürekli mesajlaşır ve görüntülü konuşuruz, eve geldiğinde de telefon tv izlemeyi fazla sevmez, hem benimle sohbet eder hem cocuklarla oynar. Saat 10 da cocuklari alıp uyumaya giderler, eğer uyuyakalırsam beni uyandır der, bende uyandırırım, mutfakta soda çerez meyve eşliğinde oturur sohbet ederiz, bazen dedikodu yaparız 😁

2.Kim kırdıysa ilk o adım atar. Bu konularda gurur yapmayız. Ama küslük ya da kırgınlıklarımız 10 dk yı geçmez, göz göze gelince hemen gülüyoruz zaten 😅

3.Eşim çok romantik bir eş, bu konuda ben onun yanında biraz odun kalıyorum😂 aynı zamanda çok titiz ve düzenli, bende temiz ve düzenliyim ama eşim benden daha çok titiz. 😬 eşim gezmeyi de cok sever, aniden kalk şuraya gidelim diyen tiplerden, ben önceden tam bir ev kuşuydum ama eşimle geze geze ben de gezmeyi sever oldum. 😀 evine düşkündür, eski bina evimizi sıfırdan yenileyip içini yepyeni yaptı, elinden her iş gelir, 10 parmağinda 10 marifet maşallah kocam 🧿☺️ evden işe işten eve gelen kişidir hep, hiç saatini aksatmaz, 5 dk gecikecek olsa hemen arar gecikicem haberin olsun diye. Eve gelirken her gün arar birşey lazım mı diye. Yok desem bile bi cikolata alıp gelir hem bana hem cocuklara😂 yemegi temizliği genelde beraber yapariz. Ve ikimizde temas bağımlısıyız, ben de sürekli eşime dokunup dururum. Eşimde sürekli yan yana olalım ister, tv izlerken karşı koltuga oturmama asla izin vermez, hep aynı koltukta sarmaş dolaş öpüşe koklaşa film izleriz. 😊

4.Tabi ki eşimi seçerdim tekrar. Hem benim hem eşimin başından kötü bir nişanlılık günleri geçti. İkimizde yüzük atmış kişileriz. Birbirimizi bulunca ikimizde keşke daha önce karşılaşıp evlenseydik dedik.

Sedaa

Yaaa masallah size ❤️❤️ Çok güzelsiniz vallahi ❤️

superisi_ arada sohbet ederiz arada kendi halimizde takılırız değişir yani

1. Kim haksızsa o adım atar genelde bazen hakliyken de adım atıyoruz 😊
                        2. Bana göre mükemmel kimse 4 4 Luk değil tabiki çatışmalar oluyor ama tatlı tatlı böyle😊 bende çok aceleciyim bu konuda genelde kendime kızarım bide kıskançlık krizlerim olmasa tadımdan yenmez onun dışında Superim😊
                        3. Kesinlikle aynı esi seçerdim hiç pişman olmadım şimdiye kadar rabbim pişman etmesin.