Hadi bakın kızlar sohbeeeeet vakti 😁
superisi_ sohbetimiz iyidir genelde ben konuşurum o dinler o az konuşur herşeyi konuşabiliyoruz çok şükür mesleklerden, üniversiteden, geleceğimizden, dolu dolu geçen üç senemizden herşeyi konuşuruz dedikodu sevmiyor ama 🤭💝
Bende bir sıkıntı var ilk adımı atamıyorum ama o bir adım atınca ben koşuyorum ona, haklıysam zaten atmam o gönlümü almayı biliyor artık işten gelirken minik sürprizler yapıyor 🫠 ama bazen haksız olduğumu biliyorum yinede ilk adımı atamıyorum o atınca özür diliyorum
Eşim benim gözümde her yönden dört dörtlük güzel huyları hiç bozulmasın🧿 aileden yana şanssız ama napalım keşke biraz alışverişi sevseydi iyiydi kargolarıma hala alışamadı 🤭 evcilim temizliği seviyorum bakımımı ihmal etmiyorum iyiyimdir heralde ama zorumdur da 🙈 yinede memnun olduğunu her daim dile getirir çevrede imrenirler
Başa dönersem yine eşimle olurum ama ailesine tavrım bambaşka olur kendimi çok ezdirdim hiç zorluk çıkarmadım ailemi de susturdum kv tepemize çıktı 😒 düğüne kadar küstü herşeye karışmaya çalıştı neler söyledi neleri görmezden geldik 🔪nişanlıyken atandım gitmedim belkide yeniden başa dönsem giderdim emin değilim kendimi körelttim sanki evde kalarak öyle hissediyorum
- Düzenlendi
superisi_ sohbet etmeyi seviyorum sigara içerken sohbet ediyoruz diğer türlü odada kızımla oynuyoruz ama evet çok konuşuruz sonuda tartışmayla biter 😂😂
Ben kirarsam bir adım atarım, o kirarsa yüz adım 😂
Eşim ilk evlendigimizde her ne kadar beni sinir etsede birbiriminiz huyuna alıştıktan sonra gözüme mükemmel bir eş görüntüsü veriyor anlayışlı cömert duygusal ve odun, ince düşünceli , cinsellik konusunda benim kadar istekli olmasada iki günde bir iki posta atarız 😂😂 yetiyor mu diye sorsalar bana on posta da yetmez 😂jgkfjdgd
Ben sinirli bir eşim çok fazla trip ve atar yaparım istemeden birde bana nankör der onun gözünde nankör bir insanım 😂😂 ama ilgiliyim önceliğim eşim ve bebegimdir hep ,evde yanından hiç ayrılmam o nereye ben oraya arkasından gezerim poposuna parmak atmak için ncndkdhd
Başa dönsem yine ve yine eşimi seçerdim o benim dunyammmm 😍😍
superisi_
1) Oturup saatlerce dedikodu yapacak bir adam değil ama konuşuruz günlük olan şeyleri biz genelde oynaşırız boğuşarak geçiyor vaktimiz 😂
2) Kim kırdıysa ilk adımı o atar
3) İkimizde mükemmel diyebilirim saygılı sevgili sadakatli ( ama ben biraz fevriyim birden deliriyorum o kötü)
4) kesinlikle eşimle birlikte olurum. Bana katlanabilecek başka biri olduğunu sanmıyorum 😂