Kızlar,
Evimi 11 kişi bastı. 3 tanesi silahlı ve beni tehtit ettiler bizimle geleceksin diye. Tabiki gitmedim bekleyin hazırlanıp geliyorum dedim. Odaya geçtim hemen karakolu aradım… Durumun çok ciddi olduğunu şikayetimin bulunduğunu belirttim 10 dakika icersinde gelmezlerse benim sorumlumun onlar olacağını belirttim. Ustumu giyerken oyalandim. Odadan cikip banyoya geçtim, birisi hadi yenge dedi.
Makyaj yapacam bee boyle mi cikiyim dedim . Hemen biraz birşeyler sürdüm bu arada ailem ne yaptigima anlam veremedi babam bana bagirdi gitme diye. Girin iceri dedim salona kapattim onlari. Cocugum cok korktu. Silahlilar ciksin cocugum korkuyor dedim 2 kisi kalin ayip ediyorsunuz dedim digerlerini assagiya yolladim. Ayakkabilarimi giyerken assagidan sesler geldi onlarla beraber asansöre bindim binadan cikmadim cunku kapida polisler vardı yanımdakileri aldilar. Daha sonra çıktım ifademi verdim sikayetci oldum hepsinden. Tabi aileminde ifadesi alindi. Evdeki 2 adet bebek kamerasinin birgun bu kadar isime yarayacağını hic ummazdim. Bebek kameralariniza sd kart mutlaka takın. Annem bana bosa kayit aliyor bu alet derdi…
Bakalim daha neler yasayacagiz.
Yarin evimizi satışa cikarticaz. Ev bakmaya başladım bile. Esyalari bile almayacagiz burdan…. Lanet olsun esyasina da , evinede. Soguk kanli olmasaydim belki bugün bir kadin cinayeti daha gerceklesecekti ve heryerde yarin benim adim geçecekti…