kanalize arman belayı kendimiz seçip başıma şu geldi bu geldi demek de ironik gerçekten bende hikaye sandım noluyor diyorum evli adamlardan uzak durun artık ya 😡 nereye gidiyoruz böyle
arman Yasak_elma yani ben artık ciddi olduğu inanmıyorum hikaye anlatır gibi maşallah iyi kaleme alıyor. Beni evimi 11 kişi basacak buraya yazmayı geç elime telefon almam
Bacimsular Kizlar oto hirsizligi, evrakta sahtecilik, madde kullanmak bulundurmak gibi 8 ayri suc kaydi varmis. Karisina da ayni sekilde silahla baskin vs yapmis bu arada… Kurtulamiyorum bu adam beni öldürecek
kizsidikaa Bacimsular umuyorum yazdıkların birer senaryodan ibaret değildir buradaki insanların duygularıyla iyi niyetleriyle oynamıyorsundur…
Bacimsular kizsidikaa Neden boyle bir düşünce icine girdigini anlayabilmis degilim. Bende tedavi olmalisin. Her seyde bir kuşku yasayan bir insansin sen. Benim cektigim acilar sana kurgu gelebiliyorsa bnce sorunlusun demektir…..
kizsidikaa Bacimsular beni tanımadan böyle bir kanıya varman ilginç (?) Yazdığın her şey üzerinde düşünülmüş kurgulanmış bir hikaye gibi… sorunlu olanın kim olduğu çıkar ortaya yakında 😉
arman Medusa bende öyle düşünmeye başladım hislerim de de yanılmam. Kalemi iyi hikaye yazar gibi yazıyor.
Medusa kizsidikaa Hsndjdjdjd beraber gideriz dkjdndj Valla daha ilk yazısında bile inanmamıştım açık konuşmak gerekirse. Araya konu başlığı ata ata kim anlatır ayol sanki bana kitap yazıyor
Bacimsular Medusa kizsidikaa Normal sartlarda cidden boyle demem ama suan hic bir sartim normal degiil piskolojik olarak baya yorgunum AYNİLARİNİ VE YA BENZERLERİNİ YASAMANİZİ DİLİYORUM İNSALLAH 🙏
Yasak_elma arman Banada gercek degil gibi geldi.Heleki diger postlarına bakınca.Demekki yazarlığa adım atmaya çalışıyor😀😀Burda bi deneme yapmış
kizsidikaa Medusa bilemiyorum gerçekse Allah yardım etsin tabi ama dediğin gibi baslik ata ata hatta okumaya usenmistim ben başta göz gezdirmistim şimdi haksızlık etmemek adına ilk postunu okudum yok valla hiç haksızlık etmemişim diyalog bile yapmış bacımsu😅
Bacimsular Medusa obsesif bozukluğu olan biri yapabilir meselaaa… :) Karmakarışık yazsam nasil anlayabilirdiniz ? Kizmiyorum ama cidden dağınık sacma sapan yazmam mi gerekiyordu onu düşünüyorum suan sadece…
Medusa kizsidikaa diyalog bile yapmış bacımsu He valla kız dkdnnfnf Hayatta böyle şeyler yaşayan yok mudur kesin vardır ama bu yazımla, anlatımla bana inandırıcı gelmedi valla napim
Bacimsular kizsidikaa O dedi ben bunu dedim sonra o bunu dedim bu onu dedi bende boyle dedim sonra o bunu dedi Alistiginiz ilkokul seviyeleri doooggruuuuu 👏👏👏👏
Bacimsular kizsidikaa Keske hikaye olsaydi.. Kalplerinizde sorun yok ama cok haklisiniz. İnsanlar yapmacik sizde inanmakta zorluk cekiyorsunuz. Bir daha gelisme oldugunda yazmayacagima emin olabilirsiniz 🙏
arman Bacimsular makyaj esnasında oalyı kafanda canlandırıp şuraya da yazayım da diyebilirsin mesela 😉