TombulHatun çünkü o da İsrail’i destekliyor o yüzden çıkıyor
Uygulamada Sadece israil ürünleri değil israili destekleyen kişilerin ürünleri de sergiliyor
Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!
Uhheeyyy o zaman uygulamaya bakarak alışveriş yapmak daha doğru olacak
2minnosannesi Şimdiki yumuşatıcıların hemen hemen hepsi aynı koku kalıcılığı konusunda.Birde vatanın komşu çatlatanı var acayip yoğun kokuyor😀Bulabilirsen onu al
TombulHatun evet bende öyle yapıyorum
Tabi bazı ürünler yok onların da en Kısa zamanda düzeltilmesini umuyorum
TombulHatun Google de baktım bnde sanırım program türk malına teşvik ediyor sadece
Yasak_elma arkadaşım da dedi ama Ankara’da bulamadım ya marasta vardı da Ankara’da yok 😏
2minnosannesi internetten al canım
TombulHatun instagramda bir fenomene yazdım finish kullanmayın İsrail’de üretiyor diye kendi kendine benimle kavga edip engelledi o kadar kudurmuski satır satır şey yazdı bana , şok oldum, düzen sayfasiydi hep düzenini paylaşıyordu severek de takip ediyordum kadını bazılarını iyi niyetle bile uyardığında geri dönüşü kötü oluyor
Uhheeyyy maalesef yediğimiz domates salataliktan meyvelere vs her şey İsrail malı.Tohumlar ordan geliyor.O yüzden ben artık dikkat etmiyorum edemiyorum.Keşke bizim firmalar daha kaliteli ve makul fiyatlarla piyasaya süreceği ürünler çıkarsa.Elini taşın altına koysalar millet daha akıllıca boykot eder ama yok.
mavikelebekk en azından belli olan ürünleri almamakta fayda var pazarlarda bir çok kişi en azından bizim burada böyle kendi yetiştirdiği sebzeyi geliyor satıyor bende onlardan alıyorum aldığımda annemlerin de kendi bahceri var tohumları ata tohum kendileri üretiyor herşeyi hem sağlık bu oyuna gelmez hemde farkında olmak ve icraata geçirmek bence önemli
TombulHatun takip ettiğim bi boykot sayfası var yazdığım ürünlerin hepsini Fransız bir şirket üretiyormuş onu öğrendim sadece Tampa markası kaldı aklımda porçöz jel bulaşık deterjanı varmış bide onuda bulmak güç
Yasak_elma acun ılıcalı sponsorları hep Unilever yapıyor o adamı da sevmiyorum insaallah dikkat eder
Minnakelifim Yani belki bilmeden yapıyordur yada bilsede simdiye kadar saldırmadığı için bisey yapmamıştır ama umarım bundan sonrada tepkisiz kalmaz