• Öneri
  • Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!

2minnosannesi kooperatif marketin elit marka bulaşık tableti bar onu deneyin isterseniz. Memnun kalan da var beğenmeyen de. Bende bi şans vericem 😊

Mutluanne_ elit marka çoğu şeyi beğenmedim ya bulaşık deterjanı elimi tahriş etti oda kokusu sanki hiç koku vermiyor gibi

TombulHatun çünkü o da İsrail’i destekliyor o yüzden çıkıyor
    Uygulamada Sadece israil ürünleri değil israili destekleyen kişilerin ürünleri de sergiliyor

2minnosannesi Şimdiki yumuşatıcıların hemen hemen hepsi aynı koku kalıcılığı konusunda.Birde vatanın komşu çatlatanı var acayip yoğun kokuyor😀Bulabilirsen onu al

TombulHatun evet bende öyle yapıyorum

Tabi bazı ürünler yok onların da en Kısa zamanda düzeltilmesini umuyorum

Uhheeyyy uygulama için teşekkürler bende her ürünü Google tek tek yazıp nereye ait olduğunu soruyordum alışveriş yaparken

TombulHatun instagramda bir fenomene yazdım finish kullanmayın İsrail’de üretiyor diye kendi kendine benimle kavga edip engelledi o kadar kudurmuski satır satır şey yazdı bana , şok oldum, düzen sayfasiydi hep düzenini paylaşıyordu severek de takip ediyordum kadını bazılarını iyi niyetle bile uyardığında geri dönüşü kötü oluyor