Erken regl
Vidovida Pardon? Ne demek yaptığımız yanlış değil ya artık cidden kafayı yemişsiniz. Kızlar erkek arkadaşlarıyla ilişkiye girmiyorlar mı diye pisikolojik şiddete maruz kalıyor haa asla da ilişkiye girdi diye öldürülsün demiyorum sakın bunu yanlış anlayıp bir kenara çekmeyin. Her ne olursa ne yapmışsa yapsın bir insanın asla ölmesini istemem. Ama ne var evlenene kadar ilişkiye girmeseniz.
insanlari sadece rahat birakamaz misiniz? bu kadar mi zor insanlarin ozeline karismamak?
Dilerim Rabbim kimseyi yanlış yola düşürmesin. İnşallah yanlış yolda olanlarda bunun yanlış olduğunu anlayıp doğru yolu bulur. Benimde bir evladım var onu elimden geldiğince iyi yetiştiricem Rabbim ayağına taş değdirmesin, karşısına kötü insanlar yolu yanlış insanlar çıkarmasın. Bu duam hepiniz için geçerli. Allah affetsin🤲
MED anladık sizde o tarz kadınlardansınız.Öldüren erkekleri alkışmadığım gibi öldürülen kadınlarada hak ediyorsunuz diye bir cümle kurmadım.Başa dönün ve hangi yoruma niye bu şekilde cevap yazdığımı eminim anlayacaksınızdır.Kimse öldürülmeyi haketmiyor onla bunla ilişki yaşayıp tehdit edilen kadınlar benim gibi karşı fikirde olan kadınlar yüzünden değil kendi zevkleri yüzünden tehdit alıyorlar.Kimse sevgilisiyle onla bunla ilişki yaşamasın tehditede maruz kalmasın maruz kalıncak duruma kimse sokmasın kendini.Evet kadın kadına kenetlenmeliyiz ama zevki için onla bunla ilişki yaşayan kadınlar için kılımı kıpırdatmam.Yapmayın kardeşim yapmayın namuslu olun yapmayın kimseninde desteğine ihtiyaç duymassınız böylece.Evli olup aldatan kadınlar ve onla bunla ilişki yaşayan kadınlar kendi yaptıkları yüzünden bu durumlara düşüyorlar ben yapmayın olmaz dediğim için değil.Bana pes değilde namussuz olup miğdesiz olan kadınlara pes
Tek sorun hâlâ doğru birşeymiş gibi konunun uzaması yanlışı biliyoruz diyindr kapatın konuyu çünkü uzayacakda uzayacak
dudukc Aynen katılıyorum sana evlendikten sonra olsa olmuyor sanki. Ben sadece burada yaşça küçük kardeşlerimizin olduğunu düşündüğüm için bu kadar sinirleniyorum. Yoksa kim ne yapıyorsa yapsın ben uyarımı yaptım vazifemi yerime getirdim günah olduğunu dile getirdim gerek nazikçe gerek sert bir dille. Anlamak isterlerse ne güzel. Ama böyle devam ederlerse de kimse kimsenin günahını çekmiyecek yol onların. Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın🤲
evlilikten once cinsel iliskiye giren kadinlari or*spu olarak goruyorsunuz siz. ben bunu anlayamiyorum
Vidovida kardeşim bizim dinimizde yanlışa düşeni aşağılamak hor görmek yerine tutup kaldırmak gerekir uyarmak doğru olanı söylemek lazım senin söylediğin gibi bi kelime görmedim kimsenin ağzından şuana kadar -sen böyle bi hakarete uğradıysan bilmiyorum- nefsine yenik düşüp her insan hata yapar ama önemli olan şey toplumsal değerlerin toplum ahlakının bozulmaması buna özen göstermemiz lazım zaten dünyada bi ton dert bela var birbirimize karşı sorumluluklarımız var lay lay lom yaşamak kolay sorumluluk bilmek karakterli olmak ve sadece bedeniyle nefsiyle değil kişiliği ile ön planda olan bireyler olmaya çalışmak zorundayız..
Yeter ama ya. Hangi grubu açsam hepsinde manasız bir tartışma var. Her kes bir bireydir her kesinn günahıda sevabıda kendine. Eger ben günah işliyorsam fark etmez ne olur olsun zinada aynı şekilde kimse benim yerime öbür tarafta yanmayacak. Kimse benim cezamı çekmeyecek. Neden bu tantana ya isteyen sex i qrup şeklinde yapar isteyen sevdiyi insana güvenip onunla yapar sorayı düşünmeden. İsteyende kendini kocasına saklar. Kii bunuda soralım şu an burda erkekler için de bir qrup olsaydı ve onlar bu şeyleri konuşuyor olsaydılar asla kimse ay zina yapıyporsunu günah falan demeyecekti lütfen kabul edelim. Neden kadınların üzerine böyle gidiliyor.? Hakikaten kadının düşmanı kadındır açık net. Kaç gündür bıkmadan usanmadan aynı konu. Yeter ya. İnsanlara günahı uyarmak sevap falan ola bilir okey. Ama bu kadarda degil. 1 kişi 1 kere yazdı degilmi tamam anladk. Öbür kızlarda kimseyi kaale almadı istedigimizi yaparız dedi. Neden anlamıyorsunuz uzatmanın ne anlamı var. Cidden çok sinirleniyorum artık bunları duydukça
Evet bende nişanlımla birlitke oluyorum. Kimseyede bunun hesabını vermek zorunda degilim. Şimdi diyeceksiniz sen yapıyorsun die böyle konuşuyorsun. Hayır ben kim ne isterse nasıl isterse yaşar demenin taraftarıyım. Kardeşim bu benim günahım kim yanacak benim günahım yüzünden kimse. Ben böyle mutluyum. Kimseyide alakadr etmez. İnsanlarla böyle düşmanca tavır takınmayı bırakın.