Kızlar geçen hafta sevgilimle iliskiye girdik sabahta ertesi gun hapi icmistim bugun de karnim ağrıyor bu ağrımı biliyorum regl agrısı ama daha 15 gun falan var adet olmama azicikta kan geldi haptan kaynakli midir

• Nbb bunu yanıtladı.

Lalderiin öyledir büyül ihtimal, bu tarz hormonları etkileyen haplardan dolayı regl değişimleri oluyor normaldir

Günümüzde evlenmeden ilişkiye girmek ne kadar çok normalleştirilmiş artık şahsınıza bi lafım yok ama birtek banamı yanlış geliyor anlamıyorum sevgiliyle ilişki yaşadın ayrıldın bi svgilin daha oldu bidaha yaşadın böyle böyle diğer sokak kadınlarından ne fark kalıyorki bide sevgiliyken yaşamak seks üstüne kurulu bi ilişki oluyor sadece çocuğun ayrılacağı varsada ayrılmaz ilişki yaşandığı için çevremizde çok görüyoruz 5 parasız kadına gitmeye parası yok sevgili yapıyorki ilişki yaşamak için bu tür erkekleri çok gördük biz kadınlar bence biraz özel olmalıyız benim eşim isteseydi sevgiliyken veya nişanlıyken net olarak ayrılırdım çokda büyük günah zına ne demek ya.Yapmayın valla size yazık seviyorsanız evlenin helal olun eşinize rahat rahat yapın

Nbb daha öncede içmiştim ama hiç böyle olmamıştı. 15 gün falan var normalde adet olmama ama bugün oldum gibi yani kan geliyor ped taktım

• Nbb bunu beğendi.

dudukc herkes yaşam tarzını seçer, ve özel olmak böyle birşeyle bir tutulmamalı bence. Ben sevgilimle ilişkiye giriyorum evet, ve onun ilk sevgilisi değilim ama onun için çok özelim, mesela.

Herkes istediği gibi yaşasın burada bazı sorunlarımızı paylaşıyoruz ve konuda tecrübesi olan arkadaşlarımızla yorumlar yapıyoruz. Günah kısmına gelirsek kimse kimsenin günahını üstlenmesin eminim ki hepimiz herşeyin farkındayız.

Nbb normalde siz ne konuda özelsiniz sevgilinize diğer ilişkiye girdiği kadınlardan ne farkınız var diye sorardım ama uzatmayada hiç gerek yok.Tabiki herkesin kendi kararı sonuçta bilinçli insanlarız.Hepimizin hakkınızda hayırlısı olsun

dudukc bencede uzatılcak bir konu değil özellik cinsellikle alakalı değil bence. Daha fazla uzatmicam

Evet ertesi gün hapından oluyor aynısını yaşadım ilk kullanmamda bsy olmadı ama ikinci kullanmamda sancı ve aralıklı az şekilde kanama olmuştu hapın yan etkisi onun için çok mecbur kalmadıkça içilmemesi gerek

• Nbb bunu beğendi.

Vidovida aslında ben olması gereken bir şeyi söylemiştim.Keşke bana ee napalım demek yerine olması gerekenin dışında yaşayanlara sizde yapmayın yassanız ama anlıyorumki sizde bu tarz yaşadığınız için benim yazdığıma bu tepkiyi verdiniz.

dudukc olmasi gereken diye birsey yok. herkesin kendi hayati ve kendi secimidir baskalarina zarar vermedigi surece. cinsel iliski neden bu kadar tabu haline getiriliyor anlamiyorum

Vidovida olması gereken diye birşey yokmu ozaman evlenirken dini nikahada ne gerek var dimi sizin kızınızda sevgiliyle ilişki yaşasa normalmi karşılarsınız

dudukc evet zina çok büyük günah ama çok merak ettim acaba eşinizle evlenmeden önce hiç öpüştünüz mü öpüşmekte zina sayılır. Biz kadınlar özel olmalıyız demişsiniz ama zina sadece kadına günah değil erkeğede günahtır

Vidovida Merak ettim eğer Müslüman değilsen diyecek bir şeyim yok ama eğer Müslümansan cinsel ilişki neden tabu haline geliyor yazman saçma bakın sizin hayatınız sizin tercihiniz kimsenin günahını kimse çekmiyecek ama burada bir sürü genç kız var belki sizi örnek alıcak normal olmayan birşeyi normalmiş gibi göstermeyin lütfen.

Vidovida evet tabi bende müslüman sanıp tepkimi söylüyorum müslüman değilinse tabiki birşey diyemeyiz

Brownie ozgur dusunmek sizin gibi yargi makinelerini ornek almaktan daha iyidir tabi

Brownie bakin istegen istedigi dini secer. Müslüman olsa bile sadece „evlenmeden“ önce iliskiye girdigi icin kötü bir insan olmuyor bunun bir farkina varin