• Muhabbet
  • Boyle dusunen tek ben degilim diye dusunuyorum

Cocuklarda hastalik konusunda cok hassasim gerxekten cocugum hasta ise gitmem birisinide kabul etmiyorum.ama esimin kardesi surekli cocugu hasta ve canta gibi ordan oraya gezdiriyor ve her defasinda hasta oldugunuda soylemiyor hep ayni ortamda oluyorlar sinir olmaya basladim artik ben dusunurken onlarin dusuncesizligini anlayamiyorum ya durduk yere keyfi varken cocugum hasta oluyor uzuluyorum hayir cocuk elbet hasta olucak ama goz gore gorede getirme ya

sadece08 bende öyle markete bile çıkamam teyzemin gelini vardı bize geldi çocuk ateşten gözlerini acamiyor onuda getirmiş oğlum hem dış cikardi mi hem hastalık geçti mi zaten dışı zor çıkarıyor hastalıkla beraber daha da zorlasti tam tamına sorumsuzluk

esrafe aynen oyle ama o hep oyle cocugu hasta hasta gezdirio gunah bide ya zaten biliosun cocugun hasta ne diye geziosun evinde dursun dinlensin gezmekten geri kalmio ya

sadece08 tek değilsin kesinlikle ben başkasına bulaşır diye de düşünüyorum ve tek gayem çocuklarımı iyileştirmek oluyor

sadece08 az önce arkadaş geldi çocuğu gripmiş….. ne diyim ki…. benim de kızım var insan düşünür yani

sadece08 en en en sinir olduğum şey. Görümcemi çok severim ama o da yapıyor. Çocuklar hasta mı diyorum , yok sadece burunları akıyor, diyor. Neyse . Sinir tepeme çıktı yine.