HurremSultan Kizlar oncelikle hepinize teşekkür ederim. Kendince fikirlerini yazan ya bana ya eşime kızan herkese coook teşekkür ediyorum♥️ dün eşimle hem evde hem çocuklari uyuttuktan sonra işte saatlerce konuştuk. Hem ben hem o anlattık birbirimize herşeyi. Saygı konusunda da konuştuk eşarp konusunda da. Ben bana kötü davraniyorsun gün içinde hep uzaksın dediğimde bana bazen kendi sorunlarım oliyor ya işte geriliyorum yada uykudan sınırlı uyaniyorum o zamanlar haklısın fazla gergin oluyroum daha dikkatli olucam dedi. Ama bazen de sen o kadar gergin oluyorsun ki neye catsam diye gözlerinden ateş çıkıyor dedi🥴 iki çocukla eve yetişemiyorsun bu sefer olan bana oluyor dedi. Bende ben bu kadar işin içinden çıkamayana kadar beklemek yerine her zmama ufak ufak yardımcı olsan hiç böyle sinirlenmiycem dedim. Sonra kendil içimden karar verdim. Artık ev işleri için asla sinirlenmiycem. Yetismiyorsa yetismesin. Eşim ne zaman cocuklari tutarsa o zaman yaoocam. Çünkü geçen gün ben bulasiklari dizerken eşim evde yoktu çocuğum düşüp kaşını kanattı. Artık stres yapmiycam. Ev şuanda ana baba günü ama eşimi bekliyorum uyansın yemekten sonra evi toparlamayi düşünüyorum. Sonra eşarp konusunu konuştuk. Ben dedim işte hep başımda kalıyor. Yani sicakliyorum o anın sehvetiyle başımdan kayıyor. Bekleyip düzelt diyorsun çok rahatsız oluyorum. Sen ciplakkennbile terliyorsum ben kıyafetle pisiyorum resmen dedim. Ona da haklısın istemediğin zaman yapma seni zorlanıyorum zaten dedi. Sadece farklılık olsun diye arada yap diyorum dedi. O halinde çok güzel o zamanlar da seni çok arzuluyorum aklıma ilk sevgili olduğumuz zamanlar geliyor. O zaman seni hep öyle gordugum için hayallerimi o şekilde susliyordun diyor. Senden önce böyle bir fantazim yoktu zaten dedi. Seni o şekilde beğeniyorum sadece diyor. Böyle saatlerce konuştuk. Ben daha relax olucam bundan sonra. No stres. İlaçlarımı da aldım dün. Onları kullandıkça halim de yerine gelicek inşallah. Sizi çok seviyorum her zaman yanımda olduğunuz için. Her sorunumda benimle uzun uzun konuşup derdimi dinleyio derman bulmaya çalıştığınız için. Hepinize sonsuz teşekkür ve opucuklerimi gonderiyorum. Canım kızlarım♥️✨
sadece08 HurremSultan ev isleri icin hic bi zaman asla kendimi harap etmedim oldugu kadar bosver cocuktan once calisiyordum yine oyleydi isten cikardim yorgun argin esim cok yorgunsun gel disardan soyleyelim yada disarda yiyelim derdi temizlige yardimci olurdu cocuktan sonrada ayni Allah bin kere razi olsun cok ilgilenir 2 gun hasta kafami kaldiramadim kizda ishaldi bi onu yapamamis sadece altini aldim geri kalan her seyi hep o yapti mama ile besleniyor zaten yine ev isleri icin kasmiyorum yemek icinde oyle oda goruo cunku gercekten cocuk bakmak isten daha zor dedi kendi agzinla gene kizim uysal o kadar hani mizmizliga yok sessiz dio zaten goren ama tabi gun gunu tutmuo cocuk sonucta demem su ki kasma uyuduklarinda yap 2 taneyle bilemem simdi ben tek cocukla simdilik mama sandalyesine koydum ana kucagina koydum zamaninda hep oyle hallettim bi sekilde olmadiginda da aman dedim ya olum yok ucunda kiziminda bi daha bu gunleri gelmicek sende hiiiiic takma sorunlari oturup konusmaniza sevindim umarim bundan sonrasi cok guzel olur sizin icin
Susunbebekuyuyo HurremSultan 2 çocuklu bir anadan tavsiye hiç bir şey 4/4lük olmaz bırak evi bok götürsün ya aman valla ben saldım kuzum olduğu kadar evime gelenede söylüyorum benim evim 2 çocuklu bir ev bende çocuklarıyla ilgilenen bir anneyim eviyle değil sadece çocuklarıyla ona göre gelin boş boş duvarları boyalıymış halısı lekeliymiş bilmem ne laf edeni evime kabul etmiyorum sizin çocuklarınızda bana geldiğinde müdahale etmiyorum aynı kendi çocuklarıma özgürlüğü tanıdığım gibi onlarada karışmıyorum evimi zaten her gün silip süpüryorum yemeğimi pişiriyorum camları ayda bir siliyorum ama o dağınıklık bitmiyor malesef duvarı boyatırım yenilenir halımı veriyorum yıkamaya 3 günde yeni gibi geliyor ben bunlar için kızlarımın kalbini kıramam önceki postunu okumamıştım ama eşinizle ortak dil sevgide buluşmanız harika 💕
Deleted17 HurremSultan karşılıklı bu kadar uzun uzun güzel konuşuğ çözebilmenize çok sevindim canım. Sen de artık kendini üzmeyi bırak lütfen. Hiç birşey tam temiz düzenli olmasın ama aile huzurunuz yerinde olsun hep inşallah ✨✨
HurremSultan sadece08 ya işte elimde değil. Birde önceden çocuğum küçüktu uyuyordu fazla bende uyudukca kalkıp hallediyordum. Simdi öyle degil. Hep ayagimdalar. Ayağımda olmassa kucağımda oyun oynadıkları zaman da birbirlerine zarar veriyorlar yani korkuyorum. Şimdi bos vermeye çalışıyorum işte. Birde vitamin eksikligim varmış. Adet olurken fazla kanamam olduğu için olduğunu söyledi doktorumm. Birde onun verdiği halsizlik olunca oldum Allah diyorum evdeee😬😬😬
HurremSultan Susunbebekuyuyo o kadar haklısın kiii işte insan temiz olsun istiyor. İnanır misin bir gün boyunca bulaşıklar birikiyor ya gece yada ddiger sabah anca koyabiloyorum. Elimde olmayan sebeplerden böyle olmaya başladı ve önünü alamiyorum. O yüzden çok stres yapıyordum. Eşimle konuştuk iste oda sorun yok misafir gelmediği sürece kendini yorma biiri gelince ben yardım ediyorum zaten dedi. Konuştuk anlaştık. Bakalım işler inşallah yine sarpa sarmaz. hep böyle konusup düzenliyoruz ama zamanla yine kendimizi kaybediyoruz. Rabbim kimsenin huzunuru bozmasin inşallah
Susunbebekuyuyo HurremSultan amin inşallah kuzum evliliğin dinamiği bu inişler çıkışlar olmadan keyfi olmuyor önemli olan birbirinizi sevmeniz ♥️
Busra72 HurremSultan rica ederim bebeğim mutluluklar seninle olsun o güzel yüzün hiç solmasın ❤️❤️🥰🥰🫶🫶
Gokkusagim HurremSultan eşarp ne kız sevişirken eşarp mi istiyor eşin kaçırmışım 😄 Allah agzinizin tadını bozmasın yuvada huzur çok önemli 🤲
fatya_123 Gerçekten çok sevindim senin adına🥰, bu aralar bu platformada hep bi hüzün, hep bi kavga eskisi gibi enerjili değiliz😶🫣