Deleted17 HurremSultan karşılıklı bu kadar uzun uzun güzel konuşuğ çözebilmenize çok sevindim canım. Sen de artık kendini üzmeyi bırak lütfen. Hiç birşey tam temiz düzenli olmasın ama aile huzurunuz yerinde olsun hep inşallah ✨✨
HurremSultan sadece08 ya işte elimde değil. Birde önceden çocuğum küçüktu uyuyordu fazla bende uyudukca kalkıp hallediyordum. Simdi öyle degil. Hep ayagimdalar. Ayağımda olmassa kucağımda oyun oynadıkları zaman da birbirlerine zarar veriyorlar yani korkuyorum. Şimdi bos vermeye çalışıyorum işte. Birde vitamin eksikligim varmış. Adet olurken fazla kanamam olduğu için olduğunu söyledi doktorumm. Birde onun verdiği halsizlik olunca oldum Allah diyorum evdeee😬😬😬
HurremSultan Susunbebekuyuyo o kadar haklısın kiii işte insan temiz olsun istiyor. İnanır misin bir gün boyunca bulaşıklar birikiyor ya gece yada ddiger sabah anca koyabiloyorum. Elimde olmayan sebeplerden böyle olmaya başladı ve önünü alamiyorum. O yüzden çok stres yapıyordum. Eşimle konuştuk iste oda sorun yok misafir gelmediği sürece kendini yorma biiri gelince ben yardım ediyorum zaten dedi. Konuştuk anlaştık. Bakalım işler inşallah yine sarpa sarmaz. hep böyle konusup düzenliyoruz ama zamanla yine kendimizi kaybediyoruz. Rabbim kimsenin huzunuru bozmasin inşallah
Susunbebekuyuyo HurremSultan amin inşallah kuzum evliliğin dinamiği bu inişler çıkışlar olmadan keyfi olmuyor önemli olan birbirinizi sevmeniz ♥️
Busra72 HurremSultan rica ederim bebeğim mutluluklar seninle olsun o güzel yüzün hiç solmasın ❤️❤️🥰🥰🫶🫶
Gokkusagim HurremSultan eşarp ne kız sevişirken eşarp mi istiyor eşin kaçırmışım 😄 Allah agzinizin tadını bozmasın yuvada huzur çok önemli 🤲
fatya_123 Gerçekten çok sevindim senin adına🥰, bu aralar bu platformada hep bi hüzün, hep bi kavga eskisi gibi enerjili değiliz😶🫣