MedavikPastam HurremSultan Valla salalım şu herifleri kanka kendimiz için yaşayalım. Bizim hödükler anlamıyor güzellikten gkgkdkdjdk
HurremSultan MedavikPastam niye kız dkdkdk baktım burda biz bizeyiz yabancı yok dedim oraua sorayım varmı benim gibi ilan hep özelden yazdılar kaç kişi varmış sevindim😂 neyse bir iki kıyafet alım de eşimin de arada gönlünü yapayım bari
HurremSultan MedavikPastam ahahaha öyle yapmaya çalıştı biri de engelledm 😂😂😂 deli ya benle kavga edebileceğini saniyornkendi kendine spylenip dursun şimdi dkdkdkd
Sevde_20 MedavikPastam cok dogru cidden kendimiz icin yasayalim tamam illaki birbirimizi de dusuncez ama herseyde onlar degil onlar ne kadar karım icin diyo bakmak lazım…
Buzlulimonatam MedavikPastam su aygırları doyumsuz hayvanlar doymayı bilmezler nankörlerdir hepsinin suyuna kibrit suyu ondan sonracığıma bugün denk geldim bi videoda üstü Şişhane altı hazhane bi kadın yazmış dul kadın mı isterdiniz evli mi ki buna evli erkeklerde yorum yapmış dulun tadı başka Allah cidden bunları bildiği gibi yapsın sevimsiz köpekler adi şerefsizler
Buzlulimonatam Neyse ya cevap olarak ben hiç bir zaman kocam için şu bu demem yapmam o da beni çok iyi bilir benşm hayatımda hep bu yoktu ben onsuzda nefes alabiliyordum yaşıyordum tüm hayatımı onu mutlu etmek için saçma sapan çabalara girerek geçiremem
Buzlulimonatam Som olarak aşkım çok istiyorsa onlar eşleri için kalpli baksır ışıklı baksır köpekli tulum giysinler
Rouge HurremSultan hahahahah samimisin ya bunu seviyorum ama cok konustum bu konuda ve olay kendini geliştirmek sevmek hersey burda bitiyor 🥲♥️
BLUE MedavikPastam Uzun suredir vakit bulup acamiyordum bi actim aynen dedigin gibi surekli eşleri memnun etme cabalari ne yapsam etsem beni begenir mutlu olur oylemi boylemi yapsam sunumu alsam bunumu sürsem ….. uzayıp gidiyor. Dedim ne olmus boyle neden surekli eşler eşler niye insan kendi icin biseyler yapmak istemez. Resmen bugun dusunduklerimi dile getirdigin bi post olmus tebrikler. Artık baskasi icin degilde kendimiz icin biseyler yapalim. Ben evden cikmadigimda dahi sirf kendimi iyi hissetmek icin cocugum olmasina ragmen o vakti kendime yaratip makyajimi yaparim guzel giyinirim sacim hep duzenlidir bi gecelik bile kendim icin giyerim iyi hissederim
MedavikPastam BLUE Çok güzel. Bende böyleyim kendimi mutlu hissetmek için bakım yapıp süslenirim. Aynen şu kaç gündür eşim için ile başlayan postlardan gına geldi en son da döktüm içimi