Kızlar önceki postlarımda detaylar mevcut.. En son eşim konuşmak için aradı uzun uzun konuştuk neden gittiğimi beni gitmek zorunda bıraktığımı anlattım o da bana yaptığı herşeyin altında “evde olan biten her şeyi anneme ve arkadaşlarıma anlatmakla suçlayıp bu nedenle soğudunu anlattı” Ben arkadaşlarıma değil anneme anlatıyordum çünkü dertleşiyorum ve annem çok yapıcıdır o hep beni eşime yönlendiriyordu iyi oluyordu. Son olarak bir şekilde şans verip eve döndüm yanımızda yatmaya ve biraz daha ılıman olmaya başladi amaaaa pazar günü trafik kazası yaptık ben çocuğumu korumak için kapaklanınca kendim kafamı çok sert çarptım eşim bana bir kere nasılsın demedi karşı arabadaki adama kaç kere sordu… Eve gittik başım ağrıyor midem bulanıuor dememe rağmen yat dınlen drdi doktora götürmekten kaçındı kazadan 6-7 saat sonra kavga dövüş hastaneye gittik ve tomografi kan röntgen verdim bu seferde sonuçları beklemedi eve gittik yattı uyudu beni o halde bırakıp bu seferde sonuçlara gidelim iyi değilim boynumu tutamıyorum diye yalvararak gece 11 de zorda olsa hastaneye gittim ve bingo beynimde kist oluşmuş kızlar bugünde beyin sinir uzmanına göründüm adama anlatıyorum tepki yok ele der gibi geçmiş olsun deyip geçiyor ya ben senin hayat arkadaşınım çocuğunun annesiyim bu ne dedim bşrde dr ücreti 390 tl idi hesabıma 390tl atmış hiç ilaç vs yok yahu komşum olsa 500 veririm yanında dursun derim kızlar ben ne yapayım ya düzelir mi bu adam