• +18
  • Geciktirici sprey

Gamzekck Allah seni davul ede kız bunun okuma yazması da minyok. Onalr yakıyor adamı anlar yani dkdkkd sonra o seni sertlestirmesin😂😂😂

HurremSultan ay Allah korusun kocamı, yavrukus damla var dedi istek arttırıcı onu katicam suyuna ilk bir iki damlayla başlarım baktım bir şey olmuyor söylenen damla sayısını katarim, bacım kayganlastiriciyi ben sürerim ona fisfisli aldım aşkım derim bitti gitti

HurremSultan bacisiii ben kendim kaşınıyorum sırf merak heyecan olsun fantazi olsun bana jgkfjfjcbv ama çokta seyyapmasin yuruyemiyorum sonra valla bugün öğleden sonra yarım saat yuruyemedim jfjdbdgdc , bacım benim bu g noktasını bulana kadar durmak yok bosaldigim anlar çok nadir , çok zevk alıyorum gerçekten her ilişkide boşalmasam bile o zevk bana yetiyor ama bende boşalmak istiyorum birde yedi dk falan sürüyor ama sorun bende sanırım bosalamiyorum odaklanamiyor muyum başka bir şey mi var bilmiyorum

Biz kullandık geçen bir boka yaramadı djdjfjf nedense markasını unuttum şimdi bakayım yazarım acaba markadan markaya mi değişiyor

Gamzekck adamlara Azer bulbul misali adres degisikligi yaptirmayn kiz allah korusun😁😁😁😁😁😁

1ysf1gzd 😂😂😂 bacısı valla denicem kafaya taktım bir kere bakayım tadını alırsam dahada durmam dkdkdkdk

Gamzekck bende merak ediyorum geciktirici mi alsam bilemiyorum da ilişki sıklığımız olsun diye istek arttırıcı istiyorum sıklık arttıkça sürede artaracaktır alıp kullanıp memnun olanlar yazsın