- Düzenlendi
Kullanan gerçekten memnun kalan var mı ? Eşim almak istiyor fakat emin olamıyor gerçek mi diye
Kullanan gerçekten memnun kalan var mı ? Eşim almak istiyor fakat emin olamıyor gerçek mi diye
sirinhatun-18 bende alicam valla yavrukus önerdi bak bize eczaneye gidip alicam bende istek arttırıci ve geciktirici
Gamzekck işe yararsa bana da de güzelim be
sirinhatun-18 söylerim bacım bir hafta sonra anca alırım maaşı bekliyorum toplu alicaklarim var eczaneden kullandığım gibi buradayım 🔥
Gamzekck bekliyorum güzelim sağol 🥰
sirinhatun-18 kocanız nasıl böyle seyelr alıyor ben benimkine yemiş verince bile alınıyor dkdkdk
HurremSultan kgkfdhkjgdidut
HurremSultan ben gizli alicam eşimin haberi olmicak ilaç katicam suyuna 😂😂
Gamzekck kız adam ya ölürse
Gamzekck fisfisida kayganlastirici dedim ohh
Gamzekck Allah seni davul ede kız bunun okuma yazması da minyok. Onalr yakıyor adamı anlar yani dkdkkd sonra o seni sertlestirmesin😂😂😂
HurremSultan ay Allah korusun kocamı, yavrukus damla var dedi istek arttırıcı onu katicam suyuna ilk bir iki damlayla başlarım baktım bir şey olmuyor söylenen damla sayısını katarim, bacım kayganlastiriciyi ben sürerim ona fisfisli aldım aşkım derim bitti gitti
HurremSultan ay anlamaz inşallah valla yanlış anlar sonra, beni nasıl sertlestircek 😂😂
Gamzekck bilemem artık ters yatırıp düz yaparsa görürsün 😂😂😂
HurremSultan bacisiii ben kendim kaşınıyorum sırf merak heyecan olsun fantazi olsun bana jgkfjfjcbv ama çokta seyyapmasin yuruyemiyorum sonra valla bugün öğleden sonra yarım saat yuruyemedim jfjdbdgdc , bacım benim bu g noktasını bulana kadar durmak yok bosaldigim anlar çok nadir , çok zevk alıyorum gerçekten her ilişkide boşalmasam bile o zevk bana yetiyor ama bende boşalmak istiyorum birde yedi dk falan sürüyor ama sorun bende sanırım bosalamiyorum odaklanamiyor muyum başka bir şey mi var bilmiyorum
Biz kullandık geçen bir boka yaramadı djdjfjf nedense markasını unuttum şimdi bakayım yazarım acaba markadan markaya mi değişiyor