Slm kızlar, yurt dişinda doğan evlenerek türkiyeye taşınanlar varmi? zor oluyormu?
hemen alişdinizmi?
Yurt dışından...
Tam tersini yaşadım :) türkiyeden almanyaya evlendim. Mecbur alışılıyor yani bizler alışıyorsak Türkiyeye evlenenlerde alışır:))
Ben Türkiye ye gelin geldim. Yaşadigim sehirde eşimden başka kimseyi tanimiyorum calişdigi icinde evden pek cikamiyorum. İlk başda umrumda degildi ama artik canım sıkılmaya başladı.
Sercem çok doğru dedin canım en azından dil sorununuz yok bende türkiyeden finlandiyaya geldim ne dil var ne tanıdığın biri alışmak baya zaman alıyor
Sercem inşallah canım benim bide türkiyede komşuluk çok fazla var sıkıntı yaşamazsın inşallah benim 15+6 oldu canım çok yok aramızda bakarsın birlikte doğum yaparız inşallah hayırlısıyla 🥰🥰
Ben Almanya’dan Türkiye’ye geldim 2 buçuk sene önce. 4 ay önce de evlendim çok şükür bi zorluk olmadı alışma süreci tabi başlarda oldu ama sonuçta kendi ülkem, kendi dilim iyi ki de gelmişim 🥰 tek özlediğim orda ki alışveriş 😭😂
Sercem kesinlikle. En çok insanı yoran da dil oluyor. Evlileğime alışıcan eşinemi alışıcan ülkeyemi alışıcan dilemi,eşinin ailesinemi? Çok zor çoook.
Emin olun Türkiye gibisi yok. Ben almanyaya gelince şunu anladım biz türkiyede hayatı yaşıyormuşuz burda hayat yok resmen herkes evden işe işten eve
Team34 Türkiye de insanlar hep Avrupa’yı Almanya’yı bişe sanarlar biz anlatırdık inanmazlardı gidip gören hak veriyor daha iyi anlıyor. Ben 2 sene önce geldim iyi ki de gelmişim hayat gerçekten Türkiye de yaşam şartları belki ordan bi tık daha zor ama hayattan zevk alıyorsun en azından kendi ülkende Allah yardımcınız olsun. Orda büyüdüm ama iyi ki artık kendi ülkemdeyim 🥰
Sercem allah razı olsun canım cümlemizin inşallah hadi hayırlısı benimde aralık 21 de var inşallah cinsiyeti öğreneceğiz
Sercem benimkide çok hareketli bakalım inşallah gösterir artık epey meraklanıyoruz annemler merak ediyo ona göre örgü yapacaklar bi türlü öğrenemedik gitti