Semanur21 Sercem hiç sorma ya kadını görmen lazımdı yani herhalde doğumum başlasa o doktor tek kalsa gitmem herhalde öyle bişi fotoyu göstermiş orda diyo bebeğin pipisi ve öyle saçma bi yerdeki 😄😄😄 ben iyi anlıyorum bu işlerden hem çocuk gelişimi okudum hemde ömrüm hastanede geçti çok araştırma yaptım o yüzden bi türlü ikna olamadım
Betii Bizimde böyle bir deneyimimiz olacaktı ama eşimin ailesi sebebiyle nasip olmadı. Amerika’ya taşınacaktık eşim evi ayarlamak için önden gitti ama babamız eşime oldukça bağlı olduğu için dayamadı ben gitmedim bir süre sonra eşim geri geldi. ☺️
Semanur21 Meri12 allah razı olsun canım evet dün gittim herşey yolunda çok şükür bebeğim çok hareketli durmuyo yerinde 😄 happy mom kullanıyorum canım çok güzel bilgiler veriliyor
Meri12 Semanur21 bende onu kullanıyorum buraya girmemeye karar verdim cılkını çıkardılar uygulamanın adın ne orada benimkisi Meri112 orada adım oradan konuşalım
Semanur21 Meri12 bende çok girmiyorum valla buraya başım dönüyo girince sırf size yazmak için giriyorum ordada adım aynı canım semanur21
Rouge hatxz zor oluyor bence ben degil ama yakınlarım cok almanyadan türkiyeye gelen giden mesela alısmaları zaman alıyor birde hep sikayet ederler. şey de var kafa yapıları da tutmuyor evlendiklerinde kişiyle genellikle