keyfimvekahyasi Baktım şimdi kidse de çok boş yapmışsın ya eğer ordaki dandiniko mu neydi o hesap sensen kendi mutsuzlugunu baskalarindan çıkartmışsın resmen iki yıl adam giderken karım beni aldatır mı diye düşünmez ama evdeki bebesen kadından uzak yer yurt bilmeden dil bilmeden bilmem ne yapmadan çalışmayı göze alan birine aldatacak diye etiketlemek çok mu normal? Yani hepinizin kocasının beyni sadece oraya mı çalışıyor anlamadım ki saçma sapan düşünceler insanların geçim,geçindirmek,borç ödemek, ailesinden uzak kalmak gibi dertleri var belki adam orda ölecek ailesini son kez görecek karısı da aynı şeyi düşünüyor yani yardım isteyen teselli isteyen kadına iki yıl çok uzun ya kocan seni aldatacak demek ne demek ne kadar kötü düşünceler. İki yıl bı tarafına sahip çıksın karısı boş bırakmaz merak etme görüntülü konuşur ses kaydı var uzaktan uzağa da tatmin eder ama eminim senin milletin bir tarafini düşündüğün kadar karı koca nasıl seviscez orda beni aldatma, eve adam alma diye düşünmemiştir tobe tobe