Goat çokmu bişey istiyoz biraz anlayış yahu😂
Nasıl geçiyor günler

Eskobar kız aslında öyle huysuz uyumayan cocugumda yok ama bu bendeki sinir cok fena ya kendimden nefret ettim 🤣 paşayla gecinip gidiyoruz uyuyo yiyo iciyo siciyo😬 arada sebeklikler yapiyo iyiz yani

ayipolmasinama Ahhh kucağımdan asla inmeyen bir bebeyleyim. Annemlerde kalıyorum ve hepsi sırayla bakıyor. Eve gidince ne yapacağımı düşünüyorum kara kara 😫

Rouge Yok kız normalde dediğimdediktir inatcıyımdır ama bazen çok inat iyi olmuyor ortalık karışıyor bende cogu zaman uyumlu davranmaya calısıyorum böylece hem kendim hem karşımdaki sterse girmemiş oluyor amaan hayat stes yapacak kadar uzun degil be anam boşveeerr😋😁Buarada bende sen o pamuk kalbini cok seviyorum yumoşum😘💕

Bsrkaya 😘😘Kız buarada ben senin nick isminin yazış seklini unuttum yorumumu yaparken off😕Aklıma geldiği şekilde yazdım sen anlarsın diye😶

Eskobar çok yorumlara katılmasamda bazı kişilere ayrı bi sempatim var hosuma gider yorumları ondan kolay unutmam 🙂

Goat bazı dönemlerde olur öyle şeyler eskiye dönersin senin sinirlenmende bile bi naiflik vardır ya çok duygusal pozitif birini çok sinirli halini hayal edemiyorum 😬