momkimom HurremSultan çok zor bir şey ya o kararı verip o yola çıkmak Allah şimdi yuvanıza ağız tadı versin inşallah.
HurremSultan momkimom disardaydik zaten yeni evli sayılırdk. Çok tartisiyor benimle dışarıda. O zamanlar daha da fenaydı şimdi nadir oluyor. Dedim yeter ya yeter ben boşanmak istiyorum istemiyorum seni. Bu şekilde devam edecekse ayrılacam dedim. Sonra işte konuştu baya ama tabi ikna etti. Yine aynı devam🥲🥲🥲
momkimom HurremSultan evliliğin ilk zamanı tartışmalar oluyor insanlar sınırlarını belirliyorlar böyle böyle artık birbirini tanıyorsun. Ama aynı şekilde devam ediyorsa bu sefer yöntem değiştirmek gerekiyor.
momkimom HurremSultan bununla ilgili psikologların çok güzel videoları var onlara bakabilirsin. Karşındaki kişi istemezse ne değişir ne de kendini düzeltir. Önemli olan bunu istemesini sağlamakta. Eşini en iyi sen tanıyorsun ona göre bir yol haritası çözebilirsin.
Aglayankekk xyzem 😂😂 Ya yazınızda Allahu alem dediniz ya ondan sordum. Ben mardinliyim bizim orda böyle çok söylerler o yüzden merak ettim 😂
Regina Ayni durumda olanlar icin guncelliyorum: 4 imam ve 1 vaizeye danistim bu durumu. Hepsi de nikah dusmemistir cunku “bosanicam degil, bosadim bos ol gibi kati ifadeler gerekir” dediler