Fatmacm yorumun için teşekkür ederim ben cuma günü doktoruma gttgmde doktorum sağ yumurtann catlaycgini söyledi bilmm belkide tutmams olabilir😔

ask27_26 insallaahhhh canim bende 2 senedir bekliyorum olmuyor insallah rabbim kucağımıza doldursun canim isteyen herkeze versin rabbim

5 gün sonra

Fatma1290 Ben Denedim Bakalım Hayırlısı Tesadüf Gördüm İnstagramda Bir Gebenin Günlügü Sayfasında Ebru Hanım Çokta Yardımcı Oluyor Tavsiye Ederim İnan Çok İnsan Hamile Kalmış 🌺

ask27_26 yumurta çatlAması nasıl olyyo ne demk yani

Kara yunurtalıklarda yumurta oluşup serbest kalıyor çatlayarak o anda sperm ile buluşursa dölleniyor ve bebek oluyor. Eğer döllenme olmazsa regl oluyorsun.

Fatma1290 ateş ölçerin varsa o şekilde de ovülasyon takibi yapabilirsin. Hatta ben hamile olduğumu düşmeyen ateşten anladım. Eski bi yöntem ama doğru sonuç veriyor. Ateş ile ovülasyon takibi diye netten araştır istersen. İnş hepiniz bebek hebeleri verirsiniz 🙏🏻

Bellaa yuzde kaç olmalı olumlu yada olumsuz

Selam kizlar elevit 1 kulanan var mi. Ben evevit 1 kulaniyorum hamile kalmak icin bi bilginiz varsa lutfen. Yazin ?

Kara yüzde mi? Yüzdelikle ne alaka yazdığım şey ?