Merhaba kizlarrr gurbetin tüm agirligi su ara yine uzerimdee 🥀hesabi yeni acsamda uzun süredir sohbetleri okuyorum nasilsinizzz nasil gidiyor bebeli gunler 🌺

Zamansiz_ Merhaba, ben gurbette yaşamıyorum ama yeri geliyor anlık kendimi annemin evine atmak istiyorum. Ben bile kendi doğup büyüdüğüm yerde zaman zaman bunları hissediyorsam, seni düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun, nerede gurbettesin?🙃

Avusturya dan kimsee yokmuuu 🙋🏻

Zamansiz_ bende gurbetteyim 2 buçuk 3 saat ama zor gerçekten uzak mı uzak yani zor geçiyor bebekli günler de ailemden birileri olsa en azından belki ara sıra kafam dağılırdı içime attığım herşeyi dışarı vururdum 🥲

bukii27 degil mi bnde surekli onu diyorum en azindan kahve icmeye bile gider kafamiz dagilirdi iceriye ata atada yer kalmiyor sanki bi zaman sonra🥀

Ben de aileme 1300 km uzakliktayim ve eşim dışında kimseyi tanımadığım bir yerdeyim. Artik kendimle daha cok vakit geçirmeye başladım✨🥲

aafra arkadas dahi edinemezsen sık sık disari cik iyi gelir 🥹

Bende yurdışındayım eşimin ailesi ve birkaç akrabam var burada . İnanın herkes kendi hayatında çokta farketmiyor ben kendime arkadaş buluyorum herkesle sosyalleşiyorum mesela perşembe arkadaşım gelip alacak kafeye gideceğiz kız kıza . Bence sizde arkadaş edinin bazen annemi aramaya vakit bulamıyorum ki ben çok düşkünüm son çocuktum . Annem arıyıp sitem ediyor bugün aramadın bişey mi oldu diye . O zaman çok hissetmiyorum yalnızlığı

yavuzzz katiliyorum oglum 5 kizim 5 aylik olucak kizim dogmadan once daha iyiydim bi ugras sosyalleşme olunca gurbetlik pek zorlamio insani ama kizimdan oturu zamanim asla birseye olmuyor yalniz kaldikca gurbetlik tokat gibi gosteriyor kendini🥀😮‍💨