• Cinsellik
  • Neden artık zevk almıyorum 😒😞

Gamzekck 2. De tam kalkma olmuyor ama ben adetlikten oluyor hiç olmadığı kadar 🤦🏼‍♀️

delihatunum ha bir de biliyor zevk almadığını ama ona rağmen umursamıyor mu , bir de pişkin pişkin söyle söyle diyor ,Allah’ım yaa , bacım yerinde olsam bir süre ilişkiye girmem yada ne biliyim ilişkide onun gururunu hevesini kıracak şeyler söyle o anda bir insin onunkide yani ne bilim yaşadığını yaşatmaya falan calissan

delihatunum :( bacım geciktirici almayı dusundun mu bir xe istek arttırıcı ben almayı istiyorum valla

delihatunum bacısı hadi ilişkiyi geçtim normal zamanda da ilgisiz davranıyorsun ilgilenmiyorsun dediğinde ne söylüyor

Gamzekck elinden geleni yapıyor ama olmuyor ben hep şey derdim ona işte tam zevk aldığım zaman boşaldın diye ondan öyle söylüyor

Gamzekck geciktirici aldık bi boka yaramadılar istek arttırıcı kim için bana da lazım 😂 burda biri yazmıştı benzinliklerde satılan bişey baya iyimiş valla alayım ondan

Gamzekck hep aynı şeyleri söylüyorsun diyor ne yapayım diyor yani pek umursamıyor kız ölüyordu benim için sevgiliyken ama o adam gitti başka biri geldi sanki keşke diyorum hep sevgili kalsaydık hiçbişey demiyor

delihatunum peki hiç oral yapıyor mu ilişki öncesi belki öyle haz alıp ilişkiye girince de boşalma anına denk gelir

delihatunum geri çekil bacım salmış o baya boslamis seni sende ondan uzak kalmaya çalış tavır yapma ama kısa cevaplar ver ilgilenme bence

Gamzekck valla kendi kendimi tatmin etsem daha çok zevk alırım afedersin sürekli ıslanan ben kuruyorum resmen

delihatunum geciktirici de istek arttırıcı da var markada Trendyolda var eczanede var dedi ama ben bulamadım eczanede

Aşkım hormonlarda sorun var.
                      Eğer terapi almazsan.
                      Genç yaşta bu zevkten mahrum kalacaksin.