aykirikadin çift terapistine gitsek çok iyi olur ama eşim gelmez
Neden artık zevk almıyorum 😒😞
umayimo ya bu aralar çok ilgisiz sürekli telelfonda yatıyor ilişki yaşarken çok sıkılıyorum çünkü heyecan katacak birşey yapmıyor sadece girip çıkıyor Buda bana çok boş geliyor
bitterdelisi24 sevişme isterse yarım saat sürsün ama mesela ilişki esnasında hiç böyle heyecan verici birşeyler yapmaz söylemez kuru kuruya yapar mesela afedersin ben üstüne çıkıp arkamı döndüm ona hani önünde bir göt var yani elle sık bişeyler yap ellerini kafasının altına koymuş bakıyor heyecanlanmıyorum ilişkiye gireceğimiz zaman
delihatunum bence senin bişey yapman değil eşinin çok şey yapması lazım ön sevişmeyi bile uzatmıyorsa
Gokkusagim yemin ederim varya adetlikten o kadar iyi sevişiyor ki ama ilişki olacağı zaman hemen yapmak istiyor ben çok araştırıyorum böyle şeyleri o hiç araştırma yapmaz 🤷🏻♀️
delihatunum harbiden delisn :))) haklısın ama :) bön bön bakıyorsa şaka gibi .. özgüvenine hayran kaldım ama
delihatunum konuştun mu peki ne diyor
delihatunum bilmiyom ki annem niye benşm de heç dadım duzum yok hayattan tat alamıyorum hatta çok sevdiğim Kayseri yağlaması bile arrık eskisi gibi değil 😕
delihatunum aşkım senin yapman gereken birşey varmı sence su durumda? Senin ne eksiğin varki bu konuda tam olarak? Erkekler tahminen ne zaman bir problemleri olduğunda hastaneye gitmeyi normal kabul edicekler. Bir kere biz herşeyde hastaneye gidiyoruz çok normal. Onlar icinde normal birşey. Gidip tedavi olması lazım. 3 dakikalık ilişkiden zaten zevk alamazsın hele yumuşak pipidn asla yani. Madem yapamıyor sana bari on sevisme yapsın
delihatunum adetliyken giremeyeceğini biliyor ya kendini sevişmeye adiyor demek ki 😆
delihatunum Sorun sen değil eşinde.Eşin sana yatakta yeterince ilgi göstermiyor senin zevke gelip gelmemeni hic umursamıyor belliki.Bu durumda eşine açık açık söylemekten başka çaren yok.De yani ben hicbisey anlamıyorum oldu bittiye getiriyorsun herşeyi biz kadınlar hemen boşalamayız siz erkekler gibi de.Benim zevk alıp almamamı hiç umursamıyorsun de.Ilişkide senin zevk almanı orgazm olmanı saglayacak kişi sadece eşindir biz nedesek boş yani kuzum.Eşin ilgilensin seninle tava getirsin bak nasıl zevkten uçuyorsun.Tabi sende eşine eşlik edeceksin o sırada ikinizde birbirinize zevk aldıracaksınız ki birbirinize yansısın o
bitterdelisi24 teşekkür ederim 😁 ilişki bitti bana diyor ki niye kalktın neden dedim senin işini görmedim daha dedi ilişki bitmiş yenimi aklına geliyor valla bi bok bilmiyor ben daha çok biliyorum ondan
umayimo söylüyorum utanıyormuş mesela konuş diyorum yüzüne söyleyemiyorum öyle şeyler diyor ulan ben utandığım zaman sen derdin bana kocanım niye utanıyorsun diye 🤦🏼♀️
delihatunum ahahah yicem seni ya ama erkekler bu konuda daha anlayışlı olmalı ya hep bn heo bb olmaz
Buzlulimonatam 🤣🤣 bende öyleyim hayattan hiç zevk almıyorum yeter yav bıktım artık gezip tozup Alışveriş bakım yapmak istiyorum keşkem zengin olsaydım 😂
delihatunum dp hatırla derim Allah paranın da hayırlısını versin 😄
HurremSultan benim kocam azgın değil ya ben ondan bunu istiyorum ama yok yani çok pasif kalıyor sessiz sedası bitiyor böyle ilişki mi olur ya
Gokkusagim aynen sonrada oral yaptırıyor
Yasak_elma işte eşimden bişey görmediğim için bendede heyecan olmuyor ağlamak istiyorum o an sinirden güvenilir istek arttırıcı bişey olsa vericem valla ya
2minnosannesi ay bilmiyorum valla oda bu durumdan memnun değil bence ama bişey söylemiyor