Merhaba. Daha önce açtığım postu okuyanlar bilirler. Eşim beni tek gecelik aldatmayla yıktı geçti. Bir daha yapmayacağını, pişman olduğunu söylediği için, bir şans vermek istediğim için, kızım için affettim. Ama eskisi gibi sevmiyorum onu. Ona bir zarar gelsin istemem, hasta olsun istemem, mutsuz üzgün biri olsun istemem. Ama eskisi gibi koklayarak öpen, bir yeri ağrıdığında çocuğummuş gibi ilgilenen, sevişirken bile sevgisini derinlerde hisseden o kadın yok artık. Bilmiyorum bu nereye kadar böyle gidecek. Koynuma almak istemiyorum. Sürekli değil ama ara ara bana yaptıkları, gözümün içine baka baka söylediği yalanları geliyor aklıma. Bizi bitirdi. Onu her şekilde her durumda seven karısını kendi elleriyle bitirdi. Eskiden ben enerjik hayat dolu konuşkan mutlu biriydim artık böyle biri değilim. İçimdeki çocuğu öldürdü. Napıcam bilmiyorum. İyice uzaklaşıcaz böyle giderse. Aslında istemiyorum böyle uzaklaşmayı ama düzeltmek de içimden gelmiyor. Sanki benim aşık olduğum adam değil karşımdaki.