Enerciii benim ki iki tip kayananaya da uymuyor 😂 yaşlı, bizden 3 saat uzaklıkta köyde yaşıyor tek başına. Kayınbabam öleli cok olmuş, eşim 2 yaşındayken ölmüş. Ben çektim siz çekmeyin der hep kaynanam. Biraz sinsiliği var ama yine de cok iyidir. Cok iyi anlasiyoruz. Hic karışmaz bize. Köyden sürekli bahcesinde yetiştirdigi sebze meyvelerden gönderir, tarhana, turşu, ekşi, pekmez yapıp gönderir. Beni kızı gibi görür gercekten de. Hatta görümcelerimden daha cok sever. Görümcelerim de Allah razı olsun hepsi ablam gibi cok iyiler. Sürekli arar sorarlar. Her hafta birimizin evinde kahvalti icin toplanırız. Bana her gelmelerinde hediyeyle felan gelirler. Ben de ayni şekilde onlara hiç eli boş gitmem. Ben her zaman Allah herkesin kalbine göre versin diye dua ederdim. Hala da öyle dua ediyorum. Allah’a çok şükür dualarimı yaşıyorum şimdilik, inşallah aramız hic bozulmaz 😊
Ben ne kadar eşimin ailesine saygılıysam ,eşimde benim aileme çok saygılıdır. Benim ailem de eşimi cok severler. ☺️

Sedaa ooohhh maşallah maşallah valla nazar degmesin 🧿 işte tam olarak sonda ki Söz ben ne kadar saygılıysam bu salaklık derecesince tabi onlarda tam tersi oluyor durum bu bizde

Enerciii benimki ikinci tip yılan 🐍 gören ne kadar iyi der ama sinsi şeytan görsün yüzünü lanetin