Merhabalar
bugün biraz içimi dökmek istedim bu hayatta iki tip kaynana vardır biri bariz kötüdür bildigin bile isteye kötülük yapar ve bunuda saklamaz gönül rahatlıgıyla da kötü bir kaynanam var der geçersin . Burda okeyiz
İkinci tip kaynana ise en tehlikelisi bence şöyle ki Çok sessiz sakin görünür kızım kızım der ama seni geri planda baskılar oglunu zaten zamanında baskılamıştır salmıştır sahalara ogluda aman annem sinirlenmesin diye düşünmeye gerek kalmadan annesinin hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmaz direk karısıda da hayırı çeker ve ortam bozulur dış görünüşte kaynana karılmamıltır ve senle kızım kızımlı konuşur ama iç yüzünde ki olay ise kocan içinden geldigi için degil en başında annesinin hoşuna gitmeyecegi şeyi karısının istemesine karşın yok sayar yapmaz veya bu kaynana yine sana kızım kızım canım canım der gider kocasını yani kayınbabanızı işler bunada çok şahit olmuşsunudur tabi ki Dile getiremezsiniz çünkü gelin olarak siz nankör ilan edilirsiniz neden mi kaynananız size kızım gel kızım git der aman yavrum aman canım der daha napsın insanlar görmüyor mu sanki kadını sakin mülayim biz ne kaynanalar varda görmemişiz nankörmüşüz .
ve bugün anladım ki zaten anlamıştımda bir kez bir kez daha emin olmakla birlikte benimki ikinciye giriyor resmen her defasında yaa kadın iyi işte iyiiii boşver yanlış anlamışsındır kötü düşünme diye diye seneleri geçirdim bugğn bir kez daha şahit oldum ki hayır bariz kötü herkeste herşeyin farkında aman sus idare et işte kafasında ay yemin ederim başıma agrılar girdi yaaa cidden ya anası olmayan biriyle evlenecksiniz yada anası benim kendi annem ki gibi uzakta olacak evlilik Geçmek bitmek bilmeyen bir baş agrısıymış bu ara da kocam dünya iyisidir ama keşke evlenirken uzakta oturma şansımız olsaydı o kadar güzel olurdu ki çünkü eşim telefonla müdahele ettirilebilecek biri degil allahtan rabbim sen duamı biliyorsun ozaman 🤲
(not ; şu kafada degilim Oglanın annesi olmasın kadının annesi olsun gitsin gelsin asla degilim kendi annem eşimi arayıp en ufak bir yorumda bulunamaz bilir benim kızacagımı ben müdahele ettirmem kendi evliligime anneleri ama kendi aileme müdahele edebildigim için bu dilekte bulundum sadece )