bukii27 ya uzun sürmesi çok iyi değil miii muhtemelen çok uyumlu bir çiftisiniz
Konumuz eşler
Gamzekck aynen benim de bana göre kısa yani hep bi daha sürse olur gibi geliyor
Sacmalamaenginn maalesef yarım saat sürse yine bosalamiyorum çok zevk alıyorum acayip yine yine yapasim geliyor ama boşalma yok 🥲
Gamzekck ya ben de öyleyim mesela yöntemini bulmak gerekiyor ben uzun süre sürtünerek boşaldım
Sacmalamaenginn sürtünerek bende boşalıyorum ama önemli olan bence eşinle iliskideyken boşalmak işte onuda biz yapamıyoruz maalesef
Gamzekck ortak payda 🫤 daha önce titreşimli masaj aletiyle bile boşaldım ama eşimle ilişkideyken hiç boşalmadım
Sacmalamaenginn erojen bolgen neresi biliyor musun? Onu bulup ordan başlaman lazım
- Hergün istemesi😁
- Ön sevişmeni kısa tutması
- Oral sevmemesi
Sacmalamaenginn
1- libidosu aşırı yüksektir her şartta beni istediğini belli eder asla bu konuda peşinden koşturmaz
2- çok erken girmek ister bekle azıcık derim nolur çok özledim der dayanamam izin veririm
3- hamileyken yaptığımız ama bana hamileliği hatırlattığı için hiç sevmediğim bi pozisyon var bir şekilde sürekli oraya geliyoruz istemiyorum diyorum tamam diyor bi bakmışım öyleyiz onu çok seviyor ben de hiç sevmiyorum çok sinirleniyorum o pozisyona gelince
dertlimommy hangi pozisyonu sevmiosnuz ki
dertlimommy kaşık mı 😁
Sacmalamaenginn 1)yanımda oldugu zamn saat başı istemesi
2) ilişkide yorulduğu zaman herşeyi bana bırakması
3) herşeye yorum yapması
delihatunum hayır o ayakta ben yatakta 😩😇
gulce o ayakta ben yatakta pozisyonda bi kötülük yok ama bana hamileliği hatırlatıyor o yüzden istemiyorum
dertlimommy hamileliği hatırlarsın ne olacak ki. Hamilelik kötü bir şey mi. Benim en güzel zamanlarim hamilelikte oldu.
etoile kız oram neremmmm
MedavikPastam 1e puanım 10 ama diğerleri mlsfffff
dertlimommy hamileliği hatırlatan pozisyon 😂😂😂
sekerlikiz konuşma be adammmmm